SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Kuva: Tarkasteletko puukkoasi tai pyssyäsi CS:GO-matsin aikana? – Se voi paljastaa rankkisi
  • Sauli
    Rautiainen

Kuva: Tarkasteletko puukkoasi tai pyssyäsi CS:GO-matsin aikana? – Se voi paljastaa rankkisi

julkaistu: 18.06.2021 17:00

Scope.GG julkaisi vastikää Counter-Strike: Global Offensiven Reddit-sivulla mielenkiintoisen tilaston. Kyseisestä tietopläjäyksestä käy ilmi kuinka monta kertaa keskimääräinen CS:GO-pelaaja tutkii varustustaan suhteessa taitotasoonsa.

Varustustaan voi tosiaan CS:GO:ssa tutkia painamalla esimerkiksi “f” -näppäintä. Painamisen jälkeen lyhyt animaatio esittelee pelaajalle ja pelaajan toimintoja seuraaville pyssyä tai puukkoa mikä pelaajalla on kädessään.

Varustuksen heiluttelu voi olla tapa kuluttaa aikaa juostessa paikasta toiseen ympäri karttaa ja eräänlainen maalitanssi, kun saa vihulaisen tyylikkäästi eliminoitua.

Scope.GG:n julkaiseman tilaston perusteella kaikkein vähiten varustustaan tutkivat, ketkäs muutkaan, kuin Silver-tason pelaajat eli vasta-alkajat.

Siitä tasaisesti pyssyn ja puukon tutkiminen lisääntyy saavuttaen huippunsa DMG-taitotasolla. Eräs Reddit-kommentoija luulee tietävänsä syyn:

“Taitotason sijaan tilasto näyttää kertovan mitä isompi ego sitä enemmän varustusta tarkastelee. Ainakin sen perusteella, että DMG on kärjessä.”

Lopulta korkeimmilla tasoilla varusteiden tarkastelu hieman vähenee. Tilastosta myös näkyy selvästi, että tarkkuuskivääri-pelaajat tarkastelevat enemmän varustustaan kuin kivääri-pelaajat. Tämä voi johtua monen tarkkuuspyssy-pelaajan tyylistä juosta puukko kädessä vihollisia pakoon laukauksen jälkeen samalla puukkoa tutkien.

Ammattilaispelaajista, eli tilastossa HLTV-pelaajista, saman verran varusteita tutkii kutakuinkin Gold Nova 1 -pelaajat.

Kuva: Valve Lähde: Scope.GG/Reddit

Tuoreimmat uutiset: