SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Kuva: näissä maissa sijaitsee eniten CS:GO Silver-pelaajia
  • Sauli
    Rautiainen

Kuva: näissä maissa sijaitsee eniten CS:GO Silver-pelaajia

julkaistu: 12.06.2021 17:30

Uutisoimme aiemmin missä maassa on eniten CS:GO:n korkeimman taitotason, Global Elite -rankin, pelaajia.

Leetify on kolmannen osapuolen CS:GO sivusto, jota kautta voi tarkastella omia ja maailmanlaajuisia CS-statistiikkoja. Sivustolta tosiaan kävi ilmi, että Suomessa on väkilukuun suhteutettuna ylivoimaisesti eniten Global Elite -tason pelaajia. Esimerkiksi verrattuna toisena tulevaan Ruotsiin, on Suomessa yli 1,5 prosenttia enemmän “globaleja”.

Torille ei kannata silti vielä juosta, sillä huolimatta Suomen johtoasemasta verrattuna Ruotsiin, ovat ruotsalaiset voittaneet useammankin major-turnauksen. Suomalaiset eivät vielä yhtäkään.

 

Kuitenkin kärkipaikan lisäksi tässäkin listauksessa on myös hännänhuippu.

Global Eliten ollessa CS:GO:n paras taso, on vastaavasti pelin huonoin eli Silver-taso jokaisen CS-aloittelijan ensimmäinen askel matchmakingin maailmaan.

Uutissivusto Dotesports julkaisi vastikää jutun, jossa he olivat koonneet listauksen siitä, missä sijaitsee eniten silver-taitotason omaavia kynäriveikkoja:

Ykkössijaa pitää väkilukuun suhteutettuna Mexico, jossa peräti 17.81% pelaajista on jumissa silver-tasolla. Toisena tulee Columbia ja kolmantena Yhdysvallat 8.80% silver-luvullaan. Kanadan pitäessä sijaa 4. on Pohjois-Amerikan kaikki maat listan TOP4:ssa.

Kuvat: Leetify Lähde: Leetify, dotesports

Tuoreimmat uutiset: