SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
KuPS – Legia: Kotijoukkue tarvitsee kipeästi onnistumisia
  • Toimitus

KuPS – Legia: Kotijoukkue tarvitsee kipeästi onnistumisia

julkaistu: 01.08.2019 09:58

Tänään Savon Sanomat Areenalla ratkaistaan KuPS:n kohtalo tämän kauden europeleissä, kun Eurooppa-liigan karsinnoissa kotijoukkueen vieraaksi saapuu puolalainen Legia. Ensimmäinen ottelu puolassa päättyi kotijoukkue Legian 1-0 voittoon, joten ratkaisu jatkoon lähtijästä siirtyi tälle päivälle Kuopioon.

Kotijoukkue KuPS oli ensimmäisessä ottelussa odotetusti vastaantulijan roolissa, mutta ei missään nimessä niin pahasti, kun olisi voinut pahimmillaan odottaa. Hyökkäyspelaaminen jäi kuitenkin hieman vajaaksi Legian tukkiessa erittäin hyvin kentän keskisektorin. Tänään kuopiolaisten täytyykin käyttää enemmän kentän laitasektoreita ja se on hyvvin myös Honkavaaran tiedossa, joka omassa haastattelussaan puhui täysin samasta asiasta. Varsinkin matalat keskitykset laidoilta saattaisi tuottaa allergisia oireita puolalaisten keskuudessa.

Legia käytti ensimmäisessä ottelussaan erittäin hyvin kentän laitasektoreita ja suurin osa puolalaisten hyökkäyksistä etenekin laitoja pitkin ja tänään KuPS:n paripuolustus laidoilla täytyykin toimia edellistä kohtaamista paremmin. Legian avaus on varmaan identtinen edelliseen kohtaamiseen verrattuna, vaikka viime ottelusta sivussa ollut Obradovic onkin tänään ilmeisesti tarvittaessa valmennuksen käytössä.

Tänään luvassa on nihkeä ja vähämaalinen ottelu. Kertoimet ovat kuitenkin maaliodottaman kanssa erittäin hyvässä suhteessa ja tämän takia emme tähän otteluun kohdetta hae maalimäärän kautta. Toisaalta vierasjoukkue on pelattu liian suureksi suosikiksi siihen nähden, että joukkue ei tarvitse tänään voittoa. Legia menee jatkoon myös tasatuloksella ja toisaalta myös kuopiolaisilla on pelissä omat mahdollisuutensa. Tästä johtuen pelivalintamme on seuraava