SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Kun huNter- pelasi elämänsä peliä, oli G2:n kapteenin tappotili vielä avaamatta
  • Juuso
    Syngelmä

Kun huNter- pelasi elämänsä peliä, oli G2:n kapteenin tappotili vielä avaamatta

julkaistu: 27.08.2022 15:07

BIG ja G2 kohtasivat BLAST Premier Spring Groups 2022 -turnauksen Knockout-vaiheen ensimmäisellä kierroksella. Ottelu päättyi G2:n 2–0 voittoon.

Toinen kartta oli kahdelle G2:n pelaajalle mieleenpainuva. Nemanja “huNter-“ Kovač pelasi kartan nimittäin 2.01 ratingilla, johon mahtui 30 tappoa, 11 kuolemaa ja 122 ADR.

Rasmus “HooXi” Nielsen puolestaan pelasi kartan 0.52 ratingilla, johon mahtui kolme tappoa, 16 kuolemaa ja 28.3 ADR.

Kartan ollessa G2:lle 9–3, oli huNter- ehtinyt ottaa mykistävät 24 tappoa. Tämä tarkoittaa vauhtia, jossa huNter- ottaa kaksi tappoa jokaisella kierroksella.

Samaan aikaan HooXi ei ollut vielä avannut omaa tappotilastoaan.

G2 ei tunnetusti jäänyt hiljaiseksi sosiaalisessa mediassa, vaan otti tilanteesta kaiken huumorin irti ennen kuin muut ehtivät.

Ensiksi G2 Esportsin Twitter-tili julkaisi kuvan HooXista, jossa on hänen sanomansa lause: “Minusta tuntuu, että voin ampua kaikesta ohi puolen vuoden ajan ja voitamme silti kaikki turnaukset.”, johon G2 kommentoi nopeasti “Ja hän tarkoitti sitä.”

Tuon kuvan alle G2 jatkoi myllyttämistä twiittaamalla kuvan HooXin 1-17 K/D-tilanteesta (tappo/kuolema -suhde) tekstillä: “Tämän täytyy olla jo ennätys”.

Myös turnausjärjestä BLAST Twiittasi Dust2-kartan aikana kuvan HooXin ja huNterin tappotilastoista tekstillä “HooXi-taktiikka toimii”. Kun G2 oli tappiolla Vitalitya vastaan Knockout-vaiheen toisella kierroksella, oli niin huNterilla kuin HooXilla molemmilla kolme tappoa. Tähän tilanteeseen BLAST tarttui nopeasti tekstillä: “Palatkaa vanhaan taktiikkaan kaverit”.

Lähteet: Reddit, BLASTPremier, G2Esports | Kuva: G2Esports