SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Kuka on matkalla vuoden parhaaksi pelaajaksi? Jimpphat ja Aleksib ehdolla
  • Juuso
    Syngelmä

Kuka on matkalla vuoden parhaaksi pelaajaksi? Jimpphat ja Aleksib ehdolla

julkaistu: 29.06.2024 17:49

HLTV järjestää tammikuussa 2025 palkintogaalan, jossa palkitaan vuoden 2024 parhaimmat pelaajat ja joukkueet. HLTV on esittänyt kevätkauden parhaat pelaajat kategorioittain.

Listalta löytyvät niin Jimi “Jimpphat” Salo kuin Aleksi “Aleksib” Virolainen sekä molempien joukkueet MOUZ ja Natus Vincere.

Salo olisi kevätkauden perusteella ehdolla kategorioissa Closer of the Year ja Anchor of the Year. Salo saavutti MOUZ:in kanssa maailmanrankingin ykkössijan ja ESL Proliizgan voiton.

Natus Vinceren historian ensimmäisten CS2-majoreiden mestaruuteen Tanskan Kööpenhaminassa johtanut Virolainen olisi puolestaan ehdolla vuoden pelinsisäiseksi johtajaksi, eli IGL:ksi.

Sekä MOUZ että Natus Vincere olisivat myös ehdolla vuoden joukkueeksi. Syyskauden menestys määrittää kuitenkin lopulta sen, pääsevätkö suomalaiset asettumaan ehdolle tammikuun palkintogaalaan.

Ehdokkuuksien menettäminen vaatisi kuitenkin täydellistä katastrofia molemmilta joukkueilta ja pelaajilta. Parhaan pelaajan palkinnosta kamppailevat Vitalityn Mathieu “ZywOo” Herbaut, G2 Esportsin Ilya “m0NESY” Osipov ja Spiritin  Danil “donk” Kryshkovets.

Lähde: HLTV | Kuva: Stephanie Lindgren, PGL