SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
KPV – TPS: Liigakarsinnan avausosa!
  • Toimitus

KPV – TPS: Liigakarsinnan avausosa!

julkaistu: 31.10.2018 05:55

Veikkausliigan karsinnan avausosassa Ykkösen toiseksi sijoittunut KPV kohtaa Veikkausliigan viimeistä edelliseksi jääneen TPS:n Kokkolan Keskuskentällä keskiviikkoiltapäivänä.

Isännät pelasivat hurjan syksyn Ykkösessä voittaen kuusi seitsemästä viime pelistään. KPV voitti myös kuusi viimeisintä kotipeliään murhaavasti yhteismaalein 18-1.

Vaikka vihreäpaitojen sotisovasta on pudonnut ukkoja pitkin kautta, on sille annettava tunnustusta, ettei se ole nostanut käsiä pystyyn vaan siltä on löytynyt leveyttä taistella pisteistä vastoinkäymisistä huolimatta.

TPS:n syysvire lopahti Veikkausliigan kolmeen päätöskierrokseen, kun liigan mitalikolmikko RoPS (2-1), KuPS (2-1) ja HJK (4-0) kuittasi vuoronperään voitot turkulaisista.

Viirupaitojen yhdeksän maalia latonut ykköspyssy Mika Ääritalo ei matkustanut Kokkolaan avausosaan, mutta mies parsittaneen kokoon lauantain toiseen osaan. Kakkostykki Sterling Yateke on sen sijaan matkassa. Oskari Jakonen on pelikiellossa.

Liigakarsinnan avausosaan TPS lähtee todennäköisesti puolustusvoittoisella taktiikalla kytäten vastaiskuja. KPV tuskin jää kotonaan maaleitta. Kiikareita ei tänään nähdä.