SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
KPV – KTP: Vihreä päättää kautensa voittoon!
  • Toimitus

KPV – KTP: Vihreä päättää kautensa voittoon!

julkaistu: 27.10.2018 02:12

Ykkösen päätöskierroksella lauantaina saa viikkoa takaperin kärkipaikalta pykälää alemmaksi tiputettu KPV kotonaan vastaansa KTP:n, jolle ottelun panoksella ei ole mitään sen kummempaa merkitystä, paitsi että se on sarjaohjelmaan määrätty pelattavaksi.

KPV voi taas mahdollisella voitollaan elätellä vielä  toiveita suoraan liiganousuun, sillä HIFK johtaa Ykköstä kahdella pisteellä ja hävitessään AC Kajaanille, se jäisi kakkoseksi eli liigakarsijan paikalle. Jos IFK pelaa tasurin Kajaanissa, tarvitsee KPV vähintään yhdeksän maalin voiton kotkalaisista Ykkösen voiton ottaakseen.

KPV sai varmasti sellaista boostia viikontakaisesta Töölön reissustaan, että se tulee olemaan tänään lennossa. Huolimatta siitä, että sen suurimman pelillisen johtajan, Sebastian Mannströmin kausi päättyi murheelliseen pohjeluun murtumaan IFK:n pelaajan Pauli Kuusijärven myöhästyneen taklauksen seurauksena.

Mitään selittelemättä on isäntien tämän kauden sairaslista pidempi kuin nälkävuosi. Hyvä joukkue sisuuntuu ja kasvaa jobin posteista niin tappioiden kuin loukkaantumisten suhteen. Nyt KPV:n on todistettava vielä kerran olevansa sellainen joukkue isolla J:llä.

Seitsemänsiksi sijoittuvilta kotkalaisilta on varmuudella sivussa ainoastaan puolustaja Kwame Watson-Sirvio, joka kärsii pelikieltoa. Päätöspelin luonteen vuoksi se saattaa myös peluuttaa reservipitoista joukkuetta, mutta mitään varmuutta siitä ei toki ole ennenkuin tuomari puhaltaa pilliinsä alkuvihellyksen merkiksi.

Viimeistä edellisellä kierroksella kauden viimeisessä kotipelissään KTP pelasi junioripitoisella rosterilla maalittoman tasapelin Jaroa vastaan.

KPV on vienyt kauden molemmat aiemmat kohtaamiset ja tulee viemään tämän kolmannenkin taiston aloittaen heti pelin alusta asti intensiivisesti pelin painopisteen pysyessä tiiviisti vierasjoukkueen kenttäpäädyssä.