SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Kovaa puhetta CS-rifleltä: “Major-karsinnat ovat vaikeammat kuin varsinaiset majorit”
  • Juuso
    Syngelmä

Kovaa puhetta CS-rifleltä: “Major-karsinnat ovat vaikeammat kuin varsinaiset majorit”

julkaistu: 02.05.2023 22:48

 

Fragster on julkaissut haastattelun Apeksin norjalaispelaajan Joakim “jkaem” Myrbostadin kanssa. Apeks on yksi 16:sta joukkueesta, jotka aloittavat Pariisin major-urakkansa Challengers Stagella 8. toukokuuta alkaen.

Pelaajatcom näyttää Pariisin CS:GO-majorit suorana Twitchissä.

Jkaem kertoo, että eteneminen Pariisin majoreille oli joukkueelle vuoden päätavoite. Jkaem pelasi edellisen kerran major-turnauksen Saksan Berliinissä 2019 ja joukkueen toinen kokenut pelaaja, Martin “STYKO” Styk puolestaan FACEIT-majoreilla Lontoossa 2018. Loput joukkueen pelaajista (Justinas “jL” Lekavicius, Damjan “kyxsan” Stoilkovski, Tim “nawwk” Jonasson) ovat major-ensikertalaisia.

Jkaem aseittaa omaksi tavoitteekseen edetä majoreilla 16:n parhaan joukkoon Legends Stagelle. Tavoite on jkaemin mielestä varsin realistinen.

– Joukkueiden puolesta major-karsinnat ovat vaikeammat kuin Challengers Stage, joten meillä on kaikki mahdollisuudet edetä seuraavaan vaiheeseen.

Jkaemin mukaan Apeks on tehnyt oikeita päätöksiä organisaationa. Muun muassa kyxsanin lisääminen aktiiviseen kokoonpanoon on toiminut joukkueelle erinomaisesti.

Apeks pelaa tällä hetkellä käynnissä olevalla CCT West Europe Series 3 -onlineturnauksessa. Joukkue saa huomenna vastaansa puolivälierissä Spirit Academyn.

Jkaemin mukaan kaikki panostus on kuitenkin tulevilla majoreilla, muut turnaukset ovat lämmittelyä ja sivuseikka.

Lue lisää: Majorit alkavat ensi viikolla – esittelyssä Challengers Stagen joukkueet

Lähde: Fragster | Kuva: Apeks