SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
KOVA Esports yhteistyöhön elektroniikkajätti Powerin kanssa
  • Jesse
    Kaila

KOVA Esports yhteistyöhön elektroniikkajätti Powerin kanssa

julkaistu: 22.08.2019 14:00

KOVA Esportsin takana vaikuttavan Esports Media Solutions Oy:n  ja elektroniikkaketju Power Finland Oy:n strateginen yhteistyö julkaistiin tänään. Powerin lupaillaan satsaavan isosti e-urheiluun KOVA Esportsin kanssa.

Powerin markkinointipäällikkö Perttu Partanen kertoo näkevänsä yhteistyössä paljon potentiaalia. Hän uskoo KOVA Esportsin mahdollisuuksiin nousta huipulle myös ulkomailla.

“Esports ja pelaaminen yleisesti ovat meille kiinnostavia ja tärkeitä osa-alueita pelaamisen nopean kasvun vuoksi. Esimerkiksi 18-29-vuotiaiden miesten ikäluokassa e-urheilu on jo noussut kiinnostavimmaksi lajiksi Suomessa. Olemme panostaneet pelaamiseen viime vuosina paljon muun muassa tuomalla markkinoille omia pelaamiseen suunnattuja tuotemerkkejä”, Partanen kertoo.

Myös osaomistaja Mediatalo Keskisuomalainen on tiiviisti yhteistyössä mukana. Keskisuomalaisen konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi kertoo olevansa tyytyväinen kumppanuuden syventymiseen.

“Mediamme tavoittavat päivittäin yli 2,8 miljoonaa suomalaista. Meillä on kunnianhimoisia tavoitteita ja sen vuoksi kehitämme palveluitamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeita entistä paremmin. Nuorten tavoittaminen ja erityisesti heihin vaikuttaminen on asia, jonka kanssa monet yritykset painivat. Nyt meillä on tarjota esports-ratkaisujen kautta hyvin mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia yrityksille”, Kangaskorpi sanoo.

KOVA Esports ja Power ovat suunnitelleet hyödyntävänsä Mediatalo Keskisuomalaisen kokonaisvaltaisia medioita tulevissa kampanjoissaan.

“Tavoitteenamme on luoda uudet standardit sille, miten urheilumarkkinointia tehdään. Kumppanuutemme Power Finland Oy:n kanssa on meille ensimmäisiä merkittäviä askeleita tämän tavoitteen saavuttamisessa. Uskomme vahvasti omaan tapaamme tehdä asioita ja on mahtavaa, että Power Finland Oy:n ja meidän visiomme Esportsin kaupallisen potentiaalin hyödyntämisestä kohtasivat. Uskon, että jos tähän mennessä olemme menneet kovaa eteenpäin, niin tämän yhteistyökumppanuuden avulla vauhti kovenee entisestään”, toteaa Esports Media Solutions Oy:n edustaja Antti Hirvonen.

Katso julkistusvideo tästä:

Lähde: Mediatalo Keskisuomalainen, Kuvalähde: Mediatalo Keskisuomalainen