SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
KOVA Akatemia hakee CS:GO-pelaajia – katso hakuohjeet
  • Juuso
    Syngelmä

KOVA Akatemia hakee CS:GO-pelaajia – katso hakuohjeet

julkaistu: 30.03.2022 20:00

Suomalaisorganisaatio KOVA hakee CS:GO-akatemiajoukkueeseensa uusia pelaajia tulevalle lukukaudelle 2022–2023. KOVAn akatemiatoiminnasta vastaava Mikko Kalijärvi kertoo tarkemmin Twitterissä, mitä vaatimuksia hakijoille on ja mitä KOVA tarjoaa valitsemilleen akatemiapelaajille.

Hakijan täytyy olla Faceit-tasoltaan tasolla 8–10, hänellä tulee olla joukkue-, turnaus- ja liigakokemusta. Lisäksi pelaajalla on oltava halua opiskella kilpapelaamisen opinnot, johon kuuluvat vähintään 30 osaamispisteen tutkinnon osat. Myös täysi perustutkinto ja lukiototeutus ovat mahdollisia. Vaatimuksena on myös mahdollisuus muuttaa Alajärvelle.

KOVA Akatemia tarjoaa valitsemalleen akatemiajoukkueelle asuntolan, ympäri vuorokauden auki olevan harjoittelutilan, johon kuuluu 10 pelitietokonetta, ammattivalmentajat, joihin kuuluu mm. KOVAssa pelannut Lauri “pietola” Hietala. Akatemia tarjoaa myös oppilaitosterveydenhuollon, johon kuuluu ainakin kuraattori, lääkäri ja psykologi sekä mahdollisuuden osallistua laneille oppilaitoksen piikkiin.

Akatemiajoukkueessa pelaaminen ei maksa mitään eikä ikärajaa ole. Kalijärvi huomauttaa kuitenkin, että peruskoululaisille osallistuminen on käytännössä mahdotonta.

Voit täyttää hakemuksen alla olevan twiitin kautta.

Lähde: MikkoKalijarvi | Kuva: KOVA