SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
KooKoo – Lukko: Aloittaako vieraat uuden voittoputken?
  • Toimitus

KooKoo – Lukko: Aloittaako vieraat uuden voittoputken?

julkaistu: 05.01.2019 14:40

Lukko on vakuuttavan yhdeksän pelin voittoputken jälkeen hävinnyt kaksi ottelua. Niin TPS, kuin JYP kävi hakemassa Raumalta täydet pisteet lukemin 2-3. Nyt raumalaiset matkaavat Kouvolaan. KooKoo pelasi eilen Hakametsässä ja menetti 0-3 johtonsa, lopulta hoitaen ottelun nimiinsä jatkoajalla.

Ainakin eilinen Hakametsän kamppailu oli siitä, että kumpi on huonompi. Molemmilla oli järkyttäviä pelillisiä hetkiä, missä mikään ei onnistunut. Peli oli kulmissa pyörimistä ja maalinedusta oli järkyttävää sumppua. Ilves-maalivahti Riku Helenius lahjoitti kaksi ensimmäistä maalia KooKoolle ja kolmannessa maalissa KooKoo rokotti Ilves-puolustajan hölmöilystä.

Se ei kuitenkaan onnistunut tappamaan peliä, kun Ilves tuli viimeisessä erässä kolmen maalin takaa tasoihin ja oli minuutti ennen loppua tekemässä jopa voittomaalin. Maalilla pelannut Oskari Salminen sai yllättäen ennen ottelua torjuntavuoron ja pelasi hyvin. Ilmeisesti maalille tuli niin kiire, ettei mies kerennyt edes sukkia pukemaan jalkaan.

Lukko-maalilla aloittaa odotetusti Oskari Setänen. Mies takaa ottelusta toiseen Lukolle mahdollisuudet voittoon yli 90% torjuntaprosentillaan marras- ja joulukuussa. On ollut myös pirteää nähdä, miten Toni Koivisto on löytänyt maalijyvänsä. Todella kankean alkukauden jälkeen joulukuussa hän iski tehot 4+3=7 ja tehotilastokin näytti peräti +6.

KooKoo oli yksinkertaisesti eilen niin huono, että päivän enemmän huilannut Lukko pystyy tässä palaamaan voittokantaan. Lukko on dominoinut viimeisen vuoden kouvolalaisia, sillä neljä edellistä kohtaamista ovat päättyneet raumalaisten puhtaaseen kolmen pisteen voitoon.