SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
KooKoo – Kärpät: Strömwall takaisin KooKoon kokoonpanossa!
  • Toimitus

KooKoo – Kärpät: Strömwall takaisin KooKoon kokoonpanossa!

julkaistu: 30.11.2018 12:16

Tiistaina Lappeenrannassa 3-1 tappion kärsinyt KooKoo lähtee otteluun hyvien uutisten saattelemana. Malte Strömwall on tänään kokoonpanossa. KooKoo roikkui tuossa ottelussa hyvin mukana, kiitos Juha Järvenpää. Saipa kuitenkin painoi kolmanteen erään viimeisen vaihteen silmään ja tuli ottelussa väkisin ohi.

Sarjajohtaja Kärpät saapuu Kouvolaan aikamoisessa formissa. Jos unohdetaan kotiluolassa HIFK:ta vastaan sulaminen, on Kärpät viimeksi hävinnyt elokuun lopussa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että Kärpät on menettänyt viimeisessä yhdeksässä ottelussa vain viisi pistettä. Loukkaantumisista kärsivä KooKoo ei siis helpolla tänään pääse.

Strömwallin paluu nostaa KooKoon maaliodottamaa hieman ja Kärpät on osoittanut ruudin olevan kuivaa. Vaikka Järvenpää onkin KooKoo-maalilla pelannut todella hyvin, on nyt vastassa kuitenkin sarjajohtajaja.

Jos Strömwall ei olisi tänään ollut pelaamassa, olisi tästä ottelusta voinut odottaa jopa vähämaalista. Joukkueiden historia on kuitenkin ollut aikamoista surfaamista maalien suhteen ja varsinkin Kouvolassa on jääty alle 5,5 maalin viimeksi yli kaksi vuotta sitten.

KooKoo on pelillisesti hyvässä formissa Strömwallin kanssa ja tästä syystä voidaan maaleja odottaa. Varsinkin kun Kärppien maalilla aloittaa Jussi Rynnäs, joka päästi HIFK:ta vastaan peräti kuusi maalia.