SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Kommentaattori vertasi G2-nuorukaista kaikkien aikojen CS-sniperiin
  • Juuso
    Syngelmä

Kommentaattori vertasi G2-nuorukaista kaikkien aikojen CS-sniperiin

julkaistu: 27.02.2022 14:26

16-vuotias Ilya “m0NESY” Osipov on pelannut upean huipputason LAN-debyytin Puolan Katowicessa. Nuorukainen laittoi maailman parhaalle joukkueelle jauhot suuhun, kun G2 voitti turnauksen välierissä NAVIn. Alta voit katsoa videon, missä m0NESY voittaa kierroksen kolmea NAVIn pelaajaa vastaan.

Maniac vertasi kennyS:ään

Entinen ammattipelaaja, muun muassa Titania ja LDLC:tä edustanut sveitsiläinen kommentaattori, Mathieu “Maniac” Quiquerez, ylisti nuoren AWP-pelaajan suorituksia Spodek-areenalla.

Maniac pelasi ammattilaisuransa aikana kaikkien aikojen parhaaksi siteeratun AWP-pelaajan, Kenny “kennyS” Schrubin kanssa. Omin sanojensa mukaan hän näkee m0NESYn pelaamisessa ja taidoissa paljon yhtäläisyyksiä huippuvuosien kennyS:ään. Hän sanoo m0NESYa esimerkiksi nopeimmaksi AWP-pelaajaksi, jonka hän on koskaan nähnyt.

Maniac kirjoittaa Twitter-tilillään näin: “Muistakaa, että istuin kennyS:n vieressä silloin kun hän oli parhaimmillaan. Pelasimme yhdessä vuosia. Kun kehun m0NESYa näin vuolaasti, tiedän sanojeni painon.”

m0NESY ja muut Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukot kohtaavat tänään klo 18 alkavassa loppuottelussa niin ikään upean turnauksen pelanneen FaZe Clanin. Ottelu pelataan täydellä Spodek-areenalla “paras viidestä” -periaatteella. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että molemmat joukkueet bannaavat yhden kartan seitsemästä.

Finaalin voittaja kuittaa turnauksesta itselleen $400 000 ja toiseksi jäänyt $180 000.

Pelaajat.com näyttää ottelun suorana Twitchissä.

Lähde: Maniac_CSGO

Kuva: G2esports