SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Kolme suomalaisedustajaa taistelevat Apex Legendsin EMEA-finaalissa – Pääpalkintona 260 000 dollaria
  • Niko
    Nikkilä

Kolme suomalaisedustajaa taistelevat Apex Legendsin EMEA-finaalissa – Pääpalkintona 260 000 dollaria

julkaistu: 10.06.2021 20:30

Apex Legendsin mestaruussarjan Apex Legends Global Series Championship) EMEA-vaihe huipentuu tänä viikonloppuna. Viikon kestäneen karsintavaiheen jälkeen turnauksen alkuperäisestä 40 joukkueesta on jäljellä enää 20, jotka ottelevat toisiaan vastaan tämän viikon lauantaina pelattavassa finaalissa.

Suomea finaalissa edustavat  Natus Vinceren Lauri “Kouhia” Kouhi, Third Impactin Janne “ziki” Sajomaa sekä suomalaisjoukkue Top Dogs (Roope “Ruabbe” Kurkela, Sebastian “Mimu” Vesala ja Niko “ZeroNothing” Suominen).

Kolmikosta Natus Vincere sijoittui karsintavaiheessa parhaiten, nousten sijalle 11., kun taas Third Impact ylsi sijalle 14 ja Top Dogs sijalle 18.

Tuleva finaaliturnaus alkaa 12.6. klo 18:00 ja se pelataan ilman erärajoituksia. Joukkueet pelaavat, kunnes ne ovat saavuttaneet 50 pisteen rajan, jonka jälkeen he kykenevät voittamaan finaalin nousemalla seuraavan erän voittajaksi.

Turnauksen palkintopotti on 690 550 dollaria, josta voittaja kuittaa 265 591 dollaria. Finaaliottelu on katsottavana suorana Apex Legendsin Twitch– ja YouTube-kanavilta. Lisätietoa turnauksesta ja sen kattavan aikataulun löydät täältä.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: EA