SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Kohua herättänyt Hearthstone-pelaaja löysi uuden organisaation
  • Jesse
    Kaila

Kohua herättänyt Hearthstone-pelaaja löysi uuden organisaation

julkaistu: 01.11.2019 17:12

Advertisement

Hearthstone-pelaaja Ng “blitzchung” Wai Chung oli median myllytyksessä viime kuussa, koska hän sai osallistumiskiellon kaikkiin Blizzardin virallisiin turnauksiin. Nyt porttikiellon saanut pelaaja on kuitenkin kiinnitetty Tempo Stormiin.

 

Poliittinen kannanotto johti porttikieltoon

Blizzard määräsi pelaajalle vuoden porttikiellon Blizzardin turnauksiin, kun blitzchung ilmaisi suorassa lähetyksessä tukensa Hongkongin mielenosoituksille. Lähetyksen selostajat saivat myös potkut annettuaan blitzchungille tilaisuuden poliittiseen kannanottoon.

Blizzard joutui kuitenkin miettimään porttikieltoa uudestaan saamansa yleisen kriitikin jälkeen. Blitzchung sai lopulta pitää paikkansa Grandmasters-liigassa ja porttikieltoa Blizzardin turnauksiin lyhennettiin puoleen vuoteen.

 

Tempo Storm rohkaisee pelaajia puhumaan tärkeistä asioista

Amerikkalainen esports-organisaatio Tempo Storm kiinnitti blitzchungin Blizzardin porttikielloista huolimatta. Tempo Stormin Hearthstone-joukkueeseen kuuluvat nyt William “Amnesiac” Barton, Ryan “Purple” Murphy-Root ja Ng “blitzchung” Wai Chung.

 

Tempo Stormin toimitusjohtaja Adrey Yanyuk korosti blitzchungin liittymisen tärkeyttä organisaatiolle.

“Uskomme ennen kaikkea pelaajien tukemiseen ja rohkaisemme heitä osallistumaan ja puhumaan asioista, jotka ovat heille kaikkein tärkeimpiä. Arvostamme pelaajien luonnetta ja rehellisyyttä yhtä paljon, ellei jopa enemmän, kuin heidän sijoituksia turnauksissa. – – Blitzchung antaa esimerkillisen kuvan siitä mihin Tempo Storm uskoo, ja toivotamme hänet tervetulleeksi brändimme edustajaksi”, kommentoi Yanyuk.

Puolen vuoden turnauskiellon aikana blitzchung aikoo keskittyä enemmän striimaamiseen ja Tempo Stormin brändin edustamiseen ulkomailla.

Lähde: TempoStorm // Kuvalähde:  TempoStorm