SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Kiusallista? MOUZ häviää ranking-listalla omalle akatemiajoukkueelleenkin
  • Saara
    R

Kiusallista? MOUZ häviää ranking-listalla omalle akatemiajoukkueelleenkin

julkaistu: 12.02.2022 18:14

Advertisement

MOUZissa on nyt käynyt niin hassusti, että akatemiajoukkue on ranking-listoilla korkeammalla kuin pääjoukkue. Pääjoukkueen putoaminen HLTV:n World Rankingin top 30:stä oli odotettavaa, sillä se ei ole tänä vuonna vielä osallistunut yhteenkään turnaukseen. MOUZ NXT sen sijaan on pelannut niin hyvin, että sen listasijoitus on yhden pykälän emojoukkuetta korkeammalla, kolmaskymmeneskolmas.

MOUZilla on ollut käynnissä pieni kokoonpanon uudistus. Robin “ropz” Koolin siirryttyä FaZe Claniin ja Frederik “acoR” Gyldstrandin vaihtopenkille on Ádám “torzsi” Torzsásilla seuraavaksi tilaisuus näyttää kyntensä. Vahvistusta tälle kaudelle tuo kokenut ranskalaispelaaja Nathan “NBK-” Schmitt. Ensi viikolla alkava IEM Katowice -turnaus on ensimmäinen näytön paikka uudelle miehistölle.

MOUZ NXT puolestaan on jo osoittanut aikomuksensa uusia viimevuotisen WePlay Academy League -voiton. Alkuvuosi on sujunut mainiosti, ja perjantaina tuli voitto pudotuspelienkin ensimmäisestä kierroksesta Astralis Talentia vastaan. Tänä iltana vastaan toisella kierroksella tulee BIG Academy.

Lähde: Pley.gg
Kansikuva: WePlay