SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Apex Legends houkuttaa uusia toimijoita esportsiin – Kim Dotcom perustaa joukkueen
  • Aleksi
    Majander

Apex Legends houkuttaa uusia toimijoita esportsiin – Kim Dotcom perustaa joukkueen

julkaistu: 19.02.2019 11:29

Alkuvuoden yllätyshitti Apex Legends on alkanut houkutella perinteisten organisaatioiden lisäksi täysin uusia tekijöitä esports-skeneen. Uusimpana kilpapelikentille tähtää Uudessa-Seelannissa asuva saksalais-suomalainen internet-miljonääri Kim Dotcom.

Dotcom tunnetaan parhaiten tiedostonjakelusivusto Megauploadin perustajana. Sivusto teki miehestä miljonäärin ja nosti hänet kuuluisaksi kun Yhdysvallat aloitti oikeudenkäynnin sivustoa vastaan 2012. Megauploadin jälkeen Kim Dotcom on sijoittanut useihin projekteihin, mukaanlukien kryptovaluuttaan ja nyt esportsiin.

Dotcom julkaisi lauantaina Twitterissä etsivänsä pelaajia Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta uuteen Apex Legends joukkueensa. Pelaajille hän asetti kovat vaatimukset luvaten harkita ainoastaan pelaajia joilla on yli 1000 tappoa pelissä ja tappojen suhde kuolemiin yli 6.5.

Tänään julkaistussa tweetissä Kim kertoo koettaneensa henkilökohtaisesti jo yli kolmeakymmentä ehdokasta, ja lupaa testaavansa mahdollisia pelaajia vielä loppuviikon ja seuraavan. Kaikilla innokkailla on siis vielä aikaa hakea paikkaa.

Dotcom on myös yllättävän avoin suunnitelmistaan joukkueen suhteen. Hän lupaa palkan jokaiselle valitulle pelaajalle ja sen lisäksi aikoo jakaa kaikki joukkueen tulot tasan pelaajien kesken. On mielenkiintoista nähdä, tarkoittaako hän todella kaikkia tuloja, vai puhtaita voittoja. Jos kyse on kaikista tuloista, kyseessä olisi ensimmäinen joukkue jossa pelaajat saavat mainittavan siivun sponsorituloista.

— Kim Dotcom (@KimDotcom) February 16, 2019