SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Kilpapelijoukkue hävisi tahallaan – Organisaatio antoi potkut
  • Jesse
    Kaila

Kilpapelijoukkue hävisi tahallaan – Organisaatio antoi potkut

julkaistu: 07.04.2020 18:55

Team Esper organisaation Rocket League -joukkueen uskotaan hävinneen tahallaan vastikään pelatussa Oseanian Rocket League Championship Seriesin pudotuspelissä. Organisaatio antoi joukkueelle potkut vain muutama tunti pelin jälkeen.

Team Esperin pelaajat olisivat tarvinneet vähintään 3-1 voiton FURY:stä selviytyäkseen jatkoon, mutta paras viidestä formaatilla pelattava sarja eteni 2-2 tilanteeseen, jolloin Esperin pelaajat oletetusti luovuttivat.

Viimeisessä erässä, kun Team Esperin pelaajilla ei ollut enää mitään voitettavaa, he ajoivat ohi kahdesta ensimmäisestä aloituksesta. Vastaavaa ei pitäisi koskaan tapahtua ammattitason peleissä ja selostajat olettivat myös pelaajien luovuttaneen. Myöhemmin pelissä nähtiin myös omia maaleja.

 

Varmistusta tahalliseen häviöön ei ole vielä tullut virallisilta tahoilta, eikä organisaatiolta itseltään. Peliä katsoneille tapahtuman kulku on kuitenkin varsin selkeä. Myös FURY twiittasi tilanteesta pelin jälkeen, mutta hekään eivät suoraan vahvistaneet Team Esperin tahallista häviämistä.

Oseanian alueen liigan finaalit jatkuvat huhtikuun 12. päivä. FURY ja muut kolme jatkossa olevaa joukkuetta jatkavat tällöin kilpailua 82 500 dollarin palkintopotista.

Lähde: Ginx