SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Kilpapelaaja pidätettiin osallisuudesta äitinsä murhaan – suljettiin ulos turnauksista
  • Toimitus

Kilpapelaaja pidätettiin osallisuudesta äitinsä murhaan – suljettiin ulos turnauksista

julkaistu: 02.07.2022 16:56

Kilpailullinen Super Smash Bros pelaaja nimeltä Collin “Sweets” Boldizar on suljettu ulos turnauksista sen jälkeen, kun hänet pidätettiin yhteydestä äitinsä murhaan, kertoo uutissivusto Dexerto.

Viranomaiset löysivät kesäkuun lopusta ruumiin kodista, missä hänen äitinsä asuu. Dexerton tietojen mukaan Boldizar, jolla on ollut lähestymiskielto äitiinsä, on otettu poliisin haltuun tutkinnan yhteydessä.

Ruumis löydettiin, kun huolestunut naapuri soitti hätäkeskukseen sen jälkeen, kun oli kuullut kiljuntaa ja kovia ääniä talosta kahdelta aamuyöllä.

Satellite Smash – yhdysvaltalainen Smash Bros turnausjärjestäjä – ilmoitti Twitter-tilillään eilen, että kieltää Sweetsin osallistumisen turnauksiinsa.

Tarkemmin twiitissä lukee: “Olemme pysyvästi kieltäneet Collin “Sweets” Boldizarin osallistumisen Länsi-Washingtonin Smash-skeneen. Collin on pidätettynä, eikä voi aiheuttaa yhteisölle uhkaa. Syvimmät osanottomme uhrille ja hänen perheelleen”, teksti alkaa.

“”Kannustamme kaikkia, joihin tämä tragedia vaikuttaa, ottamaan yhteyttä Washingtonin tukipaneeliin ja rohkaisemme kaikkia, jotka voivat tietää tapauksesta jotain, ottamaan yhteyttä paikallisiin lainvalvontaviranomaisiin.”

Kuva: Nintendo