SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Kilpailu Auto Battlerien välillä kovenee – Dota Underlords sai avoimen jättiturnauksen
  • Aleksi
    Majander

Kilpailu Auto Battlerien välillä kovenee – Dota Underlords sai avoimen jättiturnauksen

julkaistu: 09.07.2019 11:39

Erilaiset Auto Battler -pelit rymistelevät kovaa tahtia kilpapelimarkkinoille. Dota 2 modi Auto Chessistä on noussut huippusuosioon League of Legendsin Teamfight Tacticsin ja Dota Underlordsin myötä. Peleissä on jaettu jo satoja tuhansia dollareita kutsuturnauksissa, mutta WePlay on ensimmäinen, joka avaa suurturnaukset kaikille pelaajille.

WePlay tuli tunnetuksi Valven kilpakorttipeli Artifactin suurimpana turnausjärjestäjänä. Yhtiö järjesti pelissä kaksi huipputurnausta, mutta jätti turnaussarjan kesken pelin flopattua täydellisesti. Nyt WePlay palaa Valve-pelien pariin järjestämällä avoimen turnauksen Dota Underlordsiin.

WePlay Underlords Open on 15 000 dollarin avoin turnaus, joka käynnistyy kahdella karsintaturnauksella. Toinen turnaus pelataan Pohjois-Amerikan ja toinen Länsi-Euroopan palvelimella. Karsinnoissa pelataan kahdeksan hengen peleissä, joista aina neljä parasta jatkaa seuraavalle kierrokselle, kunnes jäljellä on vain palvelimen kahdeksan parasta pelaajaa.

Pääturnauksessa avoimien karsintojen kuusitoista parasta pelaajaa kilpailee neljän päivän ajan Round Robin formaatilla. Eniten pisteitä kerännyt pelaaja nappaa 8 000 dollarin pääpalkinnon.

Karsinnat pelataan 27.-28.7. ja finaalit 1.-4.8. Turnaukseen ilmoittautuminen avataan lähempänä tapahtumaa WePlayn kotisivuilla.

Lähde ja artikkelikuva: WePlay