SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Kilpailiko CS-pelaaja väärennetyillä henkkareilla?
  • Juuso
    Syngelmä

Kilpailiko CS-pelaaja väärennetyillä henkkareilla?

julkaistu: 31.03.2024 19:00

Marcos Gamingin Chintan “BuNTz” Shuklaa epäillään pelaamisesta väärennetyllä henkilöllisyystodistuksella Skyesports Masters 2024 Intian karsinnoissa, kertoo AFKGaming.

Intian CS2-yhteisö on raivoissaan tapahtuneesta. Sekä Skyesports että Marcos Gaming ovat tehneet yhteistyötä ja julkaisseet video- ja äänimateriaalia turnauksen otteluista varmistaakseen reilun pelin ja tutkiakseen syytöksiä tarkemmin.

Fanien mielestä Marcos Gaming on todistetusti huijannut turnauksessa. Perinteisemmän serverillä huijaamisen sijaan joukkueen pelaaja (Shukla) on väitetysti ilmoittanut olevansa henkilöllisyydeltään itseään selvästi heikompi pelaaja.

Skyesportsin perustaja Shiva Nandy on vastannut intialaisten kritiikkiin. Hänen mukaansa Shuklan peli-identiteettiä ratkaistaan ja selvitetään valvomalla pelaajakameroita, otteluiden aikana soitetuilla videopuheluilla sekä kolmannen osapuolen vahvistuksella. Näin saadaan Nandyn mukaan varmistettua, että otteluissa pelaa todella Shukla eikä kukaan muu.

Marcos Gaming ei väitetystä huijaamisesta huolimatta päässyt Skyesports Masters 2024 -turnaukseen. Joukkue hävisi avauskierroksella Gods Reignille suoraan 2–0 ja sen jälkeen alemmassa kaaviossa True Rippersille niin ikään 2–0.

Skyesports Masters 2024 on 8.–14. huhtikuuta verkossa pelattava kahdeksan joukkueen huipputurnaus, jossa turnauspottina on miltei 325 000 euroa.

Turnauksessa on mukana ENCE, BetBoom, BIG, OG, Aurora, FORZE ja Ninjas in Pyjamas.

Lähde: AFKGaming | Kuva: Marcos Gaming