SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Kiinalaiselta Counter-Strike-organisaatiolta yllättävä ratkaisu – Signeerasi ulkomailta poikkeuksellisen joukkueen
  • Perttu
    Leinonen

Kiinalaiselta Counter-Strike-organisaatiolta yllättävä ratkaisu – Signeerasi ulkomailta poikkeuksellisen joukkueen

julkaistu: 19.09.2023 11:44

Kiinalainen Counter-Strike organisaatio Cat Evil veti sen kuuluisan kanin hatustaan, tai pitäisikö sanoa tässä tapauksessa perunan, kun organisaatio ilmoitti signeeraavansa perulaisen kokoonpanon.

Kiinalaisilta organisaatioilta on ennenkin nähty pelaajahankintoja ympäri maailmaa nostamaan oman maanosansa tasoa. Esimerkiksi TYLOO hankki toukokuussa riveihinsä serbialaisen Luka “emi” Vukovicin ja kroatialaisen Marin “ROGA” Rogicin. Viimeisimpänä Rare Atom hankki riveihinsä suomalaista valmennusosaamista, kun Slaava “Twista” Räsänen ja Petteri “Peku” Jaakkola liittyivät organisaation vahvuuteen. Räsänen valmentajaksi ja Jaakkola kakkosvalmentajaksi sekä analyytikoksi.

Kansainvälisestikin isoja nimiä on nähty vuosien varrella kiinalaisten organisaatioiden palkkalistoilla. Esimerkiksi Vladyslav “bondik” Nechyporchuk ja major-voittaja Mihail “Dosia” Stolyarov ovat käyneet pelaamassa Kiinassa kuten myös valmentajana toiminut Luis “peacemaker” Tadeu.

Perulaisen kokoonpanon hankinta on kuitenkin jotain mitä ei ole edes Kiinassa ennen nähty. Joukkue kilpailee ainakin aluksi Etelä- ja Pohjois-Amerikan sarjoissa ja turnauksissa, mutta siirtyminen Kiinaan myöhemmin on mahdollista.

Siinä missä Perun alue tunnetaan perunoiden kotimaana, sillä niitä on viljelty  Andien vuoristossa jo tuhansien vuoden ajan, ei maata tunneta juurikaan Counter-Strike piireissä. Pitkälti tuntemattomista nimistä koostuvalle joukkueelle on tuskin ladattu kovinkaan suuria odotuksia.

Joel “tor1towOw” Rios Manriquen ja Steve “BabyRage” Vilcan nimet saattavat soittaa jotain etäisiä kelloja hardcore HLTV-sivuston seuraajille. Ensimmäisenä mainittu tor1towOw on edustanut aikaisemmin costaricalaista Infinityä. Molemmat ovat pelanneet myös perulaisessa Mad Kings-joukkueessa. Joka tapauksessa, jos et ole aikaisemmin kuullut näistä pelaajista, ei ole syytä huoleen, ei ole kovin muukaan.

Joukkueen kokoonpano näyttää kuitenkin tältä:

  • Joel “tor1towOw” Rios Manrique
  • Steve “BabyRage” Vilca
  • Rodrigo “Antuanette” Cordova
  • Kevin “alejoMk-” Palomino
  • Jhoi “SlotmaN” Chavez

Lähde: Dust2