SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
KHL: SKA Pietari – Dynamo Moskova Live Stream 12.01 | Katso ottelu suorana ilmaiseksi
  • Toimitus

KHL: SKA Pietari – Dynamo Moskova Live Stream 12.01 | Katso ottelu suorana ilmaiseksi

julkaistu: 12.01.2020 14:24

KHL: SKA Pietari – Dynamo Moskova Live Stream 12.01.2020 – Katso ottelu suorana ilmaiseksi netissä

KHL Live Stream

SKA Pietari – Dynamo Moskova Live Stream 12.01.2020

Sunnuntai-iltapäivällä Pietarin Jääpalatsissa ”kajahtaa”, kun läntisessä konferenssissa pelataan todellinen huippuottelu, jossa kotijoukkue ja läntisen konferenssin neljäntenä oleva Pietarin SKA saa vieraakseen läntisen konferenssin toisena olevan Dynamo Moskovan. Ottelu on suomalaisfanien näkökulmasta todella mielenkiintoinen, sillä SKA:n keskikaistalla viilettää Jori Lehterä, Joonas Kemppainen ja tuore vahvistus Miro Aaltonen. Dynamo Moskovan puolella takalinjoilla luutii huippukautta pelaava Juuso Hietanen ja siirtorajan kynnyksellä Moskovaan siirtynyt Teemu Pulkkinen.

Ottelu alkaa 12.01.2020 klo: 16:00 ja se on katsottavissa täysin ilmaiseksi Nordicbet TV:n Live Stream palvelussa. Sinulla tarvitsee vain olla Nordicbetin pelitili ja siellä 1€ rahaa, niin koko KHL-kausi on katsottavissasi! Samalla voit tehdä live-vedonlyönnistä huomattavasti mielenkiintoisempaa sekä voit uutena asiakkaana hyödyntää Nordicbetin ensitalletusbonuksen. – Katso ohjeet alhaalta ja nauti huippuottelusta vedonlyönnin merkeissä.

Puuttuko Nordicbetin tili? – hyödynnä samalla 100% ensitalletusbonus aina 100€ asti!

» Siirry Nordicbetille > hyödynnä bonus ja katso ottelu tästä

Näin katsot SKA Pietari – Dynamo Moskova  ottelun ilmaiseksi netissä!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille tästä>>

  2. Tee talletus tai varmista, että pelitilillä on vähintään 1€ rahaa

  3. Uuden asiakkaan minimitalletus on 10€ ja voit hyödyntää samalla 100% ensitalletusbonuksen aina 100€ asti.

  4. Nyt sinulla kaikki avaimet nauttia Nordicbetin laajasta KHL -kattauksesta!

» Avaa tili ja katso ottelu SKA - Dynamo tästä

KHL Live Stream

SKA Pietari – Dynamo Moskova – Ennakko

Läntisen konferenssin neljäntenä majaileva Pietarin SKA on hävinnyt viimeisestä viidestä pelistään kolme ja joukkue saapuu kotiyleisön eteen tappio niskassaan Spartak Moskovalta. Joukkue kärsi myös rökäle tappion Jokereille Hartwall Areenalla reilu viikko sitten perjantaina – ja se sapettaa rotanlailla pietarilaisia.

Dynamo Moskova majailee läntisen konferenssin toisena pisteen erolla kotijoukkueeseen ja kaksi ottelua enemmän pelanneena. Joukkue kävi niistämässä Salavat Ufan edellisessä ottelussa vieraskentällä maalein 3-4 ja joukkue on muutenkin hyvässä formissa, sillä viidestä viimeisestä ottelusta mukaan on tarttunut neljä voittoa. SKA on ollut melkoinen ”peikko” moskovalaisille, sillä pietarilaiset ovat voittaneet viisi viimeistä keskinäistä ottelua.

» Avaa tili ja katso ottelu SKA - Dynamo tästä

K18.