SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
KHL: Jokerit – Lokomotiv Yaroslavl Live Stream 09.03 | Katso suorana netissä
  • Toimitus

KHL: Jokerit – Lokomotiv Yaroslavl Live Stream 09.03 | Katso suorana netissä

julkaistu: 09.03.2020 15:15

KHL: Jokerit – Lokomotiv Yaroslavl Live Stream 09.03.2020 – Katso suorana netissä ja poimi supertarjous

Jokerit - Lokomotiv Yaroslavl Live Stream

Katso Jokerit – Lokomotiv Yaroslavl suorana netissä 09.03.2020 klo: 18:30 alkavassa Viaplayn live stream -lähetyksessä. Poimi ottelun ratoksi Nordicbetin supertarjous. Katso ohjeet alhaalta.

Jokerit – Lokomotiv Yaroslavl Live Stream – Tarjous

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet tarjoaa uusille pelaajille todellisen SUPERTARJOUKSEN Jokerit – Yaroslavl  -otteluun. NordicBet tarjoaa uusille tallettaville pelaajille 500% ensitalletusbonuksen! Saat siis 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! Katso tarjouksen ohjeet alhaalta ja poimi supertarjous Jokerit -otteluun.

Näin saat Jokerit tarjouksen!

  • Avaa tili NordicBetille tästä>>>

  • Talleta 10€ valitsemallasi maksutavalla.

  • Saat 10 eurolla heti 60€ pelirahaa!

» Siirry Jokerit tarjoukseen ja avaa tili Nordicbetille tästä

Jokerit – Lokomotiv Yaroslavl Live Stream 09.03.2020

Jokereiden otteluiden lähetysoikeudet ovat yksinoikeudella Viasatilla ja suoratoistopalvelu Viaplayllä. Voit tilata alla olevasta napista itsellesi suoratoistopalvelu Viaplay SPORT-paketin hintaan 29.99.

» Tilaa Viaplay Sport tästä

Viaplay SPORT -paketti

Pakettiin kuuluu KHL-kauden lisäksi; Bundesliiga, NHL, NFL, Valioliiga, UEFA Nations League, European Tour sekä UFC. Voit irtosanoa sopimuksen koska haluat, eikä Viaplay vaadi pitkiä sopimuksia nähdäksesi huippu-urheilua.

Poimi oma Viaplay SPORT-paketti alla olevasta napista ja nauti maailman toiseksi kovimmasta kiekkosarjasta. Poimi myös supertarjous Jokerit -otteluun!

» Tilaa Viaplay Sport tästä » Siirry supertarjoukseen ja avaa tili Nordicbetille tästä

Jokerit – Lokomotiv Yaroslavl Live Stream ohjeet

  1. Tilaa Viaplay tästä>>

  2. Katso Jokerit -Lokomotiv Yaroslavl-ottelu.

  3. Pura sopimus, koska itse haluat!

  4. Poimi NordicBetin Supertarjous täältä>>

NordicBet näyttää myös KHL-playoffs ottelut

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet näyttää myös KHL-kauden omassa live stream palvelussaan, pois lukien Jokereiden ottelut, jotka ovat yksinoikeudella Viasatilla. Sinulla tarvitsee vain olla NordicBetin aktiivinen pelitili ja siellä 1€ rahaa, niin KHL-ottelut ovat katsottavissasi.

KHL Live Stream

Avaa tili NordicBetille ja hyödynnä 500% ensitalletusbonus, niin saat heti 10 eurolla 60€ pelirahaa! Siirry tarjoukseen suoraan tästä>> tai alla olevasta napista ja nauti KHL-kaudesta NordicBetin live stream -palvelussa!

» Siirry supertarjoukseen ja avaa tili Nordicbetille tästä

Jokerit – Lokomotiv Yaroslavl 09.03.2020

Helsingin Jokereiden ja Lokomotiv Yaroslavlin välinen ottelusarja palaa takaisin Helsingin Hartwall Areenalla sarjan ollessa Jokereille 3-1 tilanteessa. Jokerit eivät saaneet sarjaa ensimmäisellä ottelupallolla poikki, vaan kärsi 4-3 tappion Jaroslavlissa ja näin sarja palaa takaisin Helsinkiin.

Jokerit ei ollut valmiina katkaisemaan sarjaa, joka näkyi ennen kaikkea viisikkopelaamisessa, tosin neljännen ottelun ylle muodostui pieniä uhkakuvia juuri siksi, että sarja on ensimmäistä kertaa katkolla Narreille, mikä saattaa vaikuttaa henkiseen valmistautumiseen.

Lauri Marjamäki ja Jokerit ottivat varmasti neljännestä ottelusta opikseen, ja joukkue sekä valmennusjohto tietävät ennen vitospeliä, mitä sarjan katkaiseminen vaatii.

Jokereiden voitolla rahaa!

Jokerit lähtee viidenteen otteluun ennakkosuosikkina ja voitolla voi tehdä mukavasti rahaa, jos NordicBetin pelitili puuttuu, sillä NordicBet tarjoaa uusille pelaajille 500% ensitalletusbonuksen. Saat 10 eurolla 60€ pelirahaa!

Jokereiden kerroin NordicBetillä on 1.70 – 1,72, eli jos laitat 60 euroa narreille, niin pelitilille kilahtaa vähintään 102 euroa oravannahkaa Jokereiden voittaessa ottelun varsinaisella peliajalla. Siirry suoraan SUPERTARJOUKSEEN TÄSTÄ>> tai alla olevasta napista!

» Siirry Jokerit tarjoukseen ja avaa tili Nordicbetille tästä

K18.