SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Kevin Anderson – Frances Tiafoe: Etelä-afrikkalainen jättisuosikkina otteluun
  • Toimitus

Kevin Anderson – Frances Tiafoe: Etelä-afrikkalainen jättisuosikkina otteluun

julkaistu: 15.01.2019 20:52

Kevin Anderson hoiti Adrian Mannarinon tyylipuhtaasti ensimmäisellä kierroksella. Vaikka ranskalainen onnistuikin toisen setin ottelussa voittamaan, murskasi kolmannessa ja neljännessä erässä etelä-afrikkalainen Mannarinon maanrakoon. Anderson voitti ottelun peräti kymmenen pelin erolla.

Frances Tiafoe pelasi yllättävänkin tiukan ottelun Gunneswarania vastaan ensimmäisellä kierroksella. Maailmanlistan sijalta 109 löytyvä intialainen piti ottelun tiukkana ja mursikin Tiafoen syötön kahdesti. Näihin lapsuksiin yhdysvaltalaisella ei ole tänään varaa, sillä Anderson käyttää murhaavalla prosentilla paikkansa hyödyksi.

Anderson löi Mannarinoa vastaan 14 ässää ja mursi seitsemästi. Andersonin palautuspeli oli kiitettävällä tasolla. Anderson aloitti kautensa Abu Dhabin näytösturnauksessa, missä hän finaalissa hävisi Djokovicille tiukan väännön jälkeen lukemin 2-1. Tuota seurasi Punen turnauksen helppo voitto. Anderson nousi viime kaudella takaisin kärkikymmenikköön ja nykyisellä pelillä hän sinne kuuluukin.

Tiafoe on ailahteleva pelaaja mies ei näytä pystyvän pientä potentiaaliaan missään vaiheessa lunastavan. Hänen loppukausi oli painajaismainen ja vaikka hän onnistui Hurkaczin kaatamaan Next Gen -finaalissa, ei hän lopulta edennyt jatkoon.

Ottelun tasoitusta vääristää suuresti Tokiossa loppukaudesta käyty ottelu kaksikon kesken. Tuon Anderson voitti 2-1 (6-3, 3-6, 6-2). Olisi ihme, jos nykysuorittamisella Anderson ei murtaisi Tiafoea vähintään kerran jokaisessa setissä. Tämän tasoituksen saavuttamiseen tarvitaan parhaassa tapauksessa vain kaksi murtoa, jos syöttöjärjestys osuu oikein.