SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
KEVÄTKAMPANJA PELAAJATCOM LIIGASSA — Osallistu samalla puukon arvontaan!
  • Jere
    "SPY3R"
    Vanhala

KEVÄTKAMPANJA PELAAJATCOM LIIGASSA — Osallistu samalla puukon arvontaan!

julkaistu: 08.04.2021 10:00

Viime vuoden heinäkuussa alkunsa saanut Pelaajatcom Liiga on saavuttanut talven aikana suuren suosion suomalaisten CS:GO-pelaajien keskuudessa. Tällä hetkellä Pelaajatcom Liigan kautta pelataan kuukausittain tuhansia otteluita ja Twitch.tv-palvelussa näkee useita innokkaita Liigaa striimaavia pelureita taistelemassa Liigan herruudesta.

Nyt Pelaajatcom tahtoo tarjota kevään kynnyksellä niin vanhoille pelaajilleen kuin myös uusille tulokkaille upean tarjouksen. Rajoitetun ajan pelaajat saavat koodilla “PelcomKevat” -15% alennuksen Pelaajatcom Liigan kuukausimaksusta. Alennuskoodi käy kaikkiin 1kk, 3kk, 6kk ja 12kk tilauksiin. Pidemmissä kertatilauksissa on myös sisäänrakennetut ylimääräiset alennuksensa, jotka toimivat koodin kanssa ja näkyvät FACEIT-tilaussivulta.

Kampanja on voimassa 2.5.2021 asti ja jokainen pelaaja voi käyttää koodin vain kerran, joten otathan sen huomioon tehdessäsi tilausta. Mitä pidemmän tilauksen kerralla teet, sitä enemmän säästät rahaa.

» LIITY PELAAJATCOM LIIGAA TÄSTÄ!

Lisäksi kaikki, jotka käyttävät koodin “PelcomKevat” osallistuvat samalla automaattisesti arvokkaan CS:GO-puukon arvontaan. Kampanjan päättyessä toukokuun alussa kaikkien koodin käyttäjien kesken arvontaan 1x Flip Knife | Lore (Field-tested) -puukko! Puukon arvo on tällä hetkellä yli 225€. Arvonnan voittajaan tullaan olemaan yhteydessä FACEIT-alustan kautta.

Kampanjan loppupuolella tullaan myös järjestävään vain tilaajille rajattu CS:GO-turnaus, josta tullaan tiedottamaan lisää myöhemmin!

Mikä on Pelaajatcom Liiga?

FACEIT on maailman johtava kilpapelialusta, jossa voit haastaa muita pelaajia sen eri liigoissa sekä turnauksissa. Täältä löytyy myös Pelaajatcom liiga, jonka tarkoituksena on tuoda suomalaiset CS:GO-pelaajat yhteen ja luoda uusia tähtiä. Liigan pelaajat itse vaikuttavat sen kehitykseen, ottavat osaa huipputurnauksiin ja tavoittelevat huikeita liigapalkintoja.

Liiga on jaettu 3 sarjatasoon, jotka ovat Pelaajatcom Liiga 1-5, Pelaajatcom Liiga 6-10 ja Pelaajatcom Liiga Legendat (2700 ELO). Taitorajoitus määräytyy pelaajan FACEIT-tasoluokituksen mukaan.

Kuka tahansa voi liittyä Liigaan maksamalla kuukausimaksun ja saada hienojen palkintojen lisäksi mahdollisuuden näyttää pelitaitojaan koko Suomen e-urheilukansalle! Kuukausittain Liigan palkintopotti on vähintään 2600€ ja lisäksi Legendat-liigatason 3 parasta pelaajaa pääsevät taistelemaan Faceit Pro League Challengerin karsintoihin.

Tuoreimmat uutiset: