SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
KeuPa HT – Hermes: Hakkaako henki materian?
  • Toimitus

KeuPa HT – Hermes: Hakkaako henki materian?

julkaistu: 01.02.2019 15:47

Keuruulla kohtaavat Mestiksen b2b-pelissään sarjan yhdeksäntenä oleva, mestaruutta puolustava KeuPa HT ja sarjakärki Hermes.

Joukkueet kohtasivat keskiviikkona Kokkolassa, missä Mestistä kolmella pisteellä ennen LeKiä johtava Hermes oli vieraitaan 4-2 maalein parempi.

Hermes loisti kotiottelussaan tasaisuudellaan. Jokainen sen kentistä onnistui maalinteossa. KeuPalla sen sijaan maalit jäivät nelosvitjan vastuulle. Justus Mikkonen oli vieraista tehokkain. Laituri (1+1) oli mukana kahdessa maalissa.

Hermeksen tehokkain pelaaja oli kärkijoukkueen sisäistä pörssiä  johtava Samu Markkula, joka syötti kaksi joukkueensa maaleista säilyttäen tukevasti paikkansa Mestiksen pistepörssin toisella sijalla.

Tänään lähdetään siitä, että henki hakkaa materian ja motivoituneempi isäntäjoukkue onnistuu nujertamaan Mestiksen kärkijoukkueen.KeuPa HT tarvitsee kipeämmin pudotuspelipaikkaa kuin Hermes runkosarjan ykköstilaa. Tuon eron pitäisi näkyä tänään askissa revanssinnälän lisäksi.

Molempien joukkueiden härkäviikko huipentuu huomisiin otteluihin, missä Hermes isännöi kotonaan Ketterää ja KeuPa HT matkustaa puolestaan TUTOn vieraaksi.