SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Ketkä kuuluvat “s1mplen” CS:GO-unelmajoukkueeseen?
  • Juuso
    Syngelmä

Ketkä kuuluvat “s1mplen” CS:GO-unelmajoukkueeseen?

julkaistu: 24.06.2021 09:00

Yksi maailman parhaista, ellei jopa paras CS:GO-pelaaja, Aleksandr “s1mple” Kostyliev, on kertonut CS:GO-unelmajoukkueensa pelaajat. Hän ei sisällytä joukkueeseen itseään, jotta ihmiset saavat tarkan käsityksen siitä, millaisia pelaajia “s1mple” pitää parhaina.

Oman AWP-pelaajan roolinsa “s1mple” antaisi ranskalaistähti Mathieu “ZywOo” Herbautille. HLTV on valinnut “ZywOon” kahtena viime vuonna maailman parhaaksi pelaajaksi. “s1mple” on jäänyt molempana vuonna kakkoseksi.

“ZywOo on yksinkertaisesti upea pelaaja, joka tietää miten pelata viisaasti AWP:lla. Hän osaa myös lukea vihollisiaan taitavasti.”

IGL-valinta ei varmasti yllätä ketään. Kuvitteellisen joukkueensa pelinsisäiseksi johtajaksi “s1mple” valitsee Astraliksen Lukas “gla1ve” Rossanderin, jota useat pitävät kaikkien aikojen parhaana pelinsisäisenä johtajana.

“Mielestäni ‘gla1ve’ on kaikkien aikojen paras pelinsisäinenjohtaja. Astralis on voittanut hänen johdollaan todella paljon turnauksia. Kaiken lisäksi useat suuret voitot ovat tulleet peräkkäin.”

Support-roolin “s1mple” antaisi yhdelle hänen parhaista joukkuetovereistaan, Spencer “Hiko” Martinille. “Hiko” ja “s1mple” pelasivat taannoin yhdessä Team Liquidissa, kun “s1mple” muutti Yhdysvaltoihin pelatakseen yhdysvaltalaisorganisaatiossa. Liquid-vaiheen jälkeen “s1mple” on pelannut nykyisessä joukkueessaan, Natus Vinceressä (myöhemmin Na’Vi). “Hiko” on eläköitynyt ammattitason CS:GO-pelaamisesta.

“Hiko on epäitsekäs ja avulias. Hän on yksi parhaista joukkuetovereista ja viisaimmista tyypeistä.”

Entryfrägääjän rooli on “s1mplen” mielestä vaikein. Tälle pelipaikalle hän laittaisi FaZe Clanin norjalaispelaajan, Håvard “rain” Nygaardin, jonka entrypelaaminen on vakuuttanut “s1mplen” tammikuusta 2016 lähtien.

Tähtipelaajan paikalle “s1mple” laittaisi nykyisen joukkuetoverinsa Denis “electronic” Sharipovin, joka on jäänyt “s1mplen” varjoon Na’Vissa.

“Hän on omalla tasollaan. Mielestäni meillä on samanlainen ajatusmaailma. Hän voisi olla tähtipelaaja missä tahansa joukkueessa.”

Unelmajoukkueensa valmentajaksi “s1mple” valitsisi nykyisen valmentajansa Na’Vista, Andrey “B1ad3” Gorodenskiyn. “B1ad3” on valmentanut “s1mplea” kolme vuotta. Hän on pystynyt auttamaan paljon nuoria kykyjä vuodesta 2013 lähtien.

“Hän tietää miten pelaajista tehdään tähtiä. Hän osaa kertoa heille oikeita asioita ja antaa hyviä neuvoja. Hän pystyy parantamaan nuorten pelaajien taitoja. Hän auttaa pelaajia edistymään.”

“s1mplen” kuviteellinen unelmajoukkue olisi siis seuraava: “gla1ve” (IGL), “ZywOo” (AWP), “Hiko” (support), “electronic” (tähtipelaaja), “B1ad3” (valmentaja).

Lähde: AFK Gaming

Kuva: Na’Vi

Tuoreimmat uutiset: