SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU:n xseven
  • Juuso
    Syngelmä

Keskikesän jälkeinen CS:GO-ranking — ENCE ja HAVU nousussa

julkaistu: 28.06.2021 21:04

Juhannus on vietetty ja HLTV on päivittänyt CS:GO-maailmanlistaa jälleen 28. kesäkuuta. Kärjen osalta ei juuri tapahtunut muutoksia, kun kärjessä jatkaa tuttu nelikko: Gambit, Na’Vi, G2 ja Heroic. Ruotsalainen NiP jatkaa nousuaan ja on nyt listan viidentenä.

Paras suomalainen on edelleen sijalla 11 majaileva Aleksi “Aleksib” Virolainen (OG). Myös Jesse “zehN” Linjalan sijoitus säilyi ennallaan listan paikalla 18 (FunPlus Phoenix). Hyvän vireen löytänyt suomalaisorganisaatio ENCE (Joonas “doto” Forss) nousi sijalle 21. Myös valmentajansa kanssa pelaava HAVU murtautui takaisin TOP30-listalle sijalle 30. Viidettä pelaajaa etsivä suomalaisjoukkue hämmästeli aiemmin Twitter-tilillään, kun joukkueen valmentaja Taneli “disturbed” Veikkola oli koko kartan kärkisuorittaja.

Parhaat nousut tekivät tanskalainen Copenhagen Flames (sijalta 41 sijalle 28), puolalainen AGO (sijalta 37 sijalle 24) sekä tsekkiläinen Sinners, jossa pelaa entinen mousesports-tähti Tomáš “oskar” Šťastný. Sinners nousi sijalta 36 sijalle 26.

Lähde: HLTV, HAVU

Kuva: HAVU

Tuoreimmat uutiset: