SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
EA PLAY
  • Jere
    "SPY3R"
    Vanhala

Kauan kaivattu ranked-pelimuoto tulossa Apexiin – Season 2 tuo peliin myös uuden legendan

julkaistu: 09.06.2019 11:45

EA on paljastanut EA Play -konferensissa, että Apex Legends -peliin on tulossa pian pelaajien pitkään ja hartaasti toivoma ranked-pelimuoto. Toistaiseksi on tiedossa vain, että eri tasoisia rankkeja on kuusi ja pelaajat ilmeisesti pääsevät pelihaun kautta pelaamaan vihdoinkin omaa tasoaan vastaavia pelaajia vastaan. Sen tarkemmin rankin määrittymisestä tai muustakaan ei ole vielä kerottu.

Täysin kokemattomina kaikki pelaajat eivät uusiin ranked-mittelöihin lähde, sillä esimerkiksi Apex.Pro Leaguessa pelaajat ovat jo pitkään kilpailleet muita ammattipelaajia vastaan liittymällä peliin samanaikaisesti ja toivoen pääsevänsä samalle serverille.

Uusi ranked-pelimuoto kuitenkin toisi kilpailullisen elementin myös kaikkien pelaajien saataville. Tämä on selvästi oikea suunta, mikäli Apex Legendsin ympärille halutaan rakentaa mahdollisuus esports-toiminnalle.

Eikä tässä vielä kaikki. Samaisessa tiedotustilaisuudessa EA julkisti, että Season 2 starttaa heinäkuun toisena päivänä, jolloin niin ranked-pelimuoto kuin muutkin päivitykset tulevat peliin.

Muihin päivityksiin kuuluu esimerkiksi uusi ase, Titanfallista tuttu L-Star. Tämän uuden kultaisen aseet voit kuitenkin löytää vain supply dropeista. Alla olevassa pätkässä hieman esimakua uudesta tuliaseesta.

Uuden aseen lisäksi peli saa myös uuden pelattavan legendan, Wattsonin. Lyhyehkön julkistustrailerin perusteella kyseessä on hyvinkin sähköinen hahmo, joka entisestään lisää variaatiota valittaviin hahmoihin.

Tämän kaiken lisäksi uusi kausi tuo myös mukanaan tietenkin uuden Battle Passin. Sen ohella tulevia päivittäisiä ja viikottaisia tehtäviä suorittamalla pelaajat pääsevät haalimaan itselleen hienoja palkintoja.

Lähteet: EA Play