SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Katso videot – Heroic hiljensi Rion kahdesti: Ensin cadiaN clutchasi ja sitten yleisö sössi puukotuksen
  • Toimitus

Katso videot – Heroic hiljensi Rion kahdesti: Ensin cadiaN clutchasi ja sitten yleisö sössi puukotuksen

julkaistu: 23.04.2023 19:01

IEM RioCS:GO-turnaus ratkeaa tänään, kun finaalissa toisensa kohtaavat Vitality ja Heroic.

Pudotuspelien odotetuin ottelu lienee ollut Furian ja Heroicin välinen “paras kolmesta” -kamppailu, joka oli toisinto viime marraskuun Rion majoreiden välieristä. Silloin tanskalaiset olivat vahvempia.

Areena oli täynnä, mukanaan jalkapallotähti Neymar, ja valmiina kannustamaan kotijoukkue Furian voittoon. Mutta kuten majoreilla, brasilialaiset kaatuivat tiukan vääntiksen päätteeksi lukemin 1-2 (Inferno 16-12, Mirage 16-12, Ancient 16-13).

Niin Heroicilla kuin Furialla on omanlaisensa pelityylit ja se tekikin ottelusarjasta superviihdyttävän. Useampia komeita hetkiä ikuistettiin matsin aikana, mutta kovimmat olivat varmasti Heroicin kapteenin Casper “CadiaN” Mollerin “1 vastaan 3” -clutchtilanne sekä yleisön burgeroima puukotusyritys.

Toisessa kartassa Miragessa Furia oli saamassa tärkeää kolmatta kierrosta T-puolella. A-puolustajat oli neutralisoitu ja pommi maassa, ja yleisö riehaantui, kunnes cadiaN aseenaan AWP hiljensi koko areenan 1 vastaan 3 -clutchilla. Kun homma oli hoidettu, tanskalainen otti hetkestä ilon irti, purkamalla pommin seisaaltaan ilman kuulokkeita. Näet tilanteesta videon alta löytyvän twiitin kautta.

Yleisö oli serverin 11:sta pelaaja muuallakin, sillä viimeisessä kartassa, Ancientissa, se pilasi puukotusyrityksen. Brasilialaisten kapu Andrei “arT” Piovezan pääsi käytännössä varman kierroksen loppupuolella Jakob “jabbi” Nygaardin taakse ja päätti viihdyttää yleisöä puukotuksella. Yleisö innostui liian paljon liian aikaisin, ja jabbi tajusi, mitä on tapahtumassa rankaisten arT:ia. Näet videon tilanteesta alta kohdasta 18:54.

Rion yleisö on saanut paljon kehuja hyvästä tunnelmasta. Saa nähdä, milloin Counter-Strike saapuu kaupunkiin seuraavan kerran tämän illan loppuottelun jälkeen.

Kuva: ESL Stream