SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Katso traileri: Na’Vi julkaisee dokumentin s1mplestä elokuussa
  • Juuso
    Syngelmä

Katso traileri: Na’Vi julkaisee dokumentin s1mplestä elokuussa

julkaistu: 08.08.2021 18:00

Na’Vin CS:GO-joukkueen supertähti, Oleksandr “s1mple” Kostyliev on saamassa oman täysimittaisen dokumenttielokuvansa elokuussa. Tarkempaa julkaisupäivää ei ole tiedossa. Na’Vi on kuitenkin julkaissut trailerin dokumentille.

s1mple on usean mielestä kaikkien aikojen paras CS-pelaaja. Hänet valittiin parhaaksi vuonna 2018, jonka jälkeen nuori Mathieu “ZywOo” Herbaut valittiin hänen edellään maailman parhaaksi vuosina 2019 ja 2020. Tänä vuonna s1mplen meno on ollut jälleen järisyttävän kovaa. Lisäksi Na’Vi on voittanut isoja turnauksia, joten monet uskovat hänen palaavan piikkipaikalle vuoden 2021 listassa.

Dokumentti ilmestyy jossain vaiheessa elokuuta Na’Vin YouTube-kanavalle ja on katsottavissa ilmaiseksi. Na’Vi on ilmoittanut aikeistaan myydä seuraava dokumentti Netflixille. Netflix on yksi käytetyimmistä ja tunnetuimmista striimauspalveluista, joka sisältää elokuvia ja sarjoja. Netflixin katsominen vaatii kuukausimaksun.

Traileri tulee hyvään aikaan, sillä s1mple liittyi Na’Vin joukkueeseen 5 vuotta sitten. Nykyisen joukkueensa paidassa s1mple on voittanut 13 palkintoa ja hänet on valittu 15 kertoo turnauksen parhaaksi pelaajaksi. Hänet on siis valittu peräti kahdesti turnauksen parhaaksi pelaajaksi myös silloin, kun Na’Vi ei ole voittanut turnausta. Hän on pelannut Na’Vin paidassa 948 karttaa 1.30 ratingilla. TOP20-pelaajalistalla hän on ollut 5 kertaa (2016 neljäs, 2017 kahdeksas, 2018 ensimmäinen, 2019 ja 2020 toinen).

s1mpleltä puuttuu kuitenkin yhä arvostettu major-voitto. Na’Vi on yksi suurista ennakkosuosikeista loppuvuoden majoreilla.

Lähteet: AFKGaming, NAVI CS:GO, natusvincere

Kuva: NAVI CS:GO

Tuoreimmat uutiset: