SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Katso lista: CS:GO-majoreilla nähdään 25 ensikertalaista – Mukana ENCE-pelaaja
  • Juuso
    Syngelmä

Katso lista: CS:GO-majoreilla nähdään 25 ensikertalaista – Mukana ENCE-pelaaja

julkaistu: 02.05.2023 15:49

 

Pariisin CS:GO-major alkaa Challengers Stagella viikon kuluttua maanantaina (8. toukokuuta). Pelaajatcom näyttää ottelut suorana Twitchissä. Pariisin major-turnaus on CS:GO-historian viimeinen, sillä kesällä siirrytään uuteen Counter-Strike 2 -peliin. Major-turnaus on samalla vuoden ainoa major-turnaus, joten panokset ovat Ranskassa harvinaisen korkealla.

25 huippupelaajaa menettää major-neitsyytensä Pariisissa. Jokaisessa joukkueessa on vähintään yksi aiemman major-turnauksen pelannut pelaaja, mutta eniten ensikertalaisia löytyy puolalaisesta 9INE:sta (Kamil “KEi” Pietkun, Kacper “Kylar” Walukiewicz, Krzysiek “Goofy” Gorski ja Wiktor “mynio” Kruk), eurooppalaisesta Montesta (Mohammad “BOROS” Malhas, Sergiy “DemQQ” Demchenko, Volodymyr “Woro2k” Veletniuk ja Szymon “kRaSnaL” Mrozek) sekä brittiläisestä Into the Breachista (Cai “CYPHER” Watson, Sebastian “volt” Malos, Thomas “Thomas” Utting ja Joey “CRUC1AL” Steusel).

Apeksin joukkueesta löytyy kahden kokeneen pelaajan, Joakim “jkaem” Myrbostadin ja Martin “STYKO” Stykin lisäksi kolme major-ensikertalaista: Justinas “jL” Lekavicius, Damjan “kyxsan” Stoilkovski ja Tim “nawwk” Jonasson.

Kahden ensikertalaisen joukkueita ovat mongolialainen TheMongolz (Chinguun “hasteka” Bayarmaa ja Baatarkhuu “Bart4k” Batbold) sekä brasilialainen Fluxo (Vinicius “vsm” Moreira ja Allan “history” Lawrenz).

Yksittäisiä ensikertalaisia ovat Natus Vinceren Andrii “npl” Kukharskyi, paiNin Felipe “skullz” Medeiros, FORZE:n Evgeny “r3salt” Frolov, Ninjas in Pyjamasin Daniil “headtr1ck” Valitov, ENCE:n Guy “NertZ” Iluv ja Complexityn Håkon “hallzerk” Fjærli.

Lähde: HLTV | Kuva: NIP