SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Karrigan sivuun FaZen IGL:n paikalta – Vastuu siirtyy NiKolle
  • Toimitus

Karrigan sivuun FaZen IGL:n paikalta – Vastuu siirtyy NiKolle

julkaistu: 01.10.2018 14:46

FACEIT Major 2018 -turnauksen aikana jo spekuloitiin Nikola “NiKo” Kovačin ottaneen FaZe Clanin joukkueen sisäinen johtajan paikan Finn “karrigan” Andersenilta. In-game leader siis johtaa joukkuetta pelin sisällä, sillä nykysäännöillä joukkueiden valmentajat eivät saa osallistua kesken pelien päätöksentekoon. Lontoon turnauksen aikana kuitenkin Håvard “rain” Nygaard sanoi, että spekulaatiot eivät pidä paikkaansa.

NiKo kuitenkin möyhemmin karsintojen aikana kertoi päätöksen tapahtuneen, mutta kyseessä olisi vain väliaikainen vaihdos, jotta peliin saadaan uutta näkökulmaa. Viikonloppuna pelatussa ESL One New York -turnauksessa karrigan kuitenkin pelasi taas igl:n roolissa, mutta joukkueen suoritukset olivat täysin ala-arvoisia. He hävisivät ensin G2:lle 1-2 ja sen jälkeen NRG Esportsille 0-2. Tämä päätti joukkueen turnauksen ja matka New Yorkiin osoittautui turhaksi.

Tämä suoritus riitti joukkueella ja jatkossa NiKo hoittaa joukkueen sisäisen johtajan tonttia. Kokoonpanomuutoksia ei kuitenkaan ainakaan tällä tietoa olla näkemässä muutoksia.

NiKon antama kommentti hltv.orgille oli kieltämättä mielenkiintoinen. Hän puhui esimerkiksi valmentaja Robert “RobbaN” Dahlström ja Andersenin suhtautumisesta peliin. Häneltä kysyttiin Dahlströmin jäämisestä pois turnauksesta ja sen vaikutuksista peliin, sekä tulevasta yhteistyösynergiasta.

Mielestäni ei vaikuttanut suoritukseen, mutta se olisi voinut olla parempi, jos hän olisi ollut paikalla. Varsinkin kun asiat lähtivät menemään alamäkeen. Hän on loistava korjaamaan virheitä pelin ulkopuolelta ja saa joukkueen mielen aina paremmaksi. Pelaajat keskittyvät hänen ansiostaan paremmin. Se olisi ollut tarpeen tässä turnauksessa, mutta en usko sen vaikuttaneen liian suuresti suorittamiseemme.

Jatkossa teen hänen kanssa enemmän töitä, kuin mitä karrigan teki. Andersen tykkää työskennellä itsenäisesti. Itse kuitenkin tulen tarvitsemaan molemmilta apua jatkossa.

Lähde: hltv.org
Kuva: fazeclan.com