SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Karrigan rikkoi ESL Proliigassa merkittävän CS:GO-ennätyksen
  • Juuso
    Syngelmä

Karrigan rikkoi ESL Proliigassa merkittävän CS:GO-ennätyksen

julkaistu: 31.03.2023 12:27

 

FaZe Clanin kapteeni rikkoi ESL Proliigan 17. kaudella merkittävän CS:GO-ennätyksen. Proliigan mestaruuden ja Intel Grand Slamin voittanut Finn “karrigan” Andersen nousi turnauksen myötä pelaajaksi, jolla on eniten pelattuja LAN-karttoja CS:GO:n aikana.

Lue lisää: FaZe voitti Intel Grand Slamin – kanadalaispelaaja teki CS:GO-historiaa

Karrigan on pelannut urallaan mittavat 1108 LAN-karttaa. Toiseksi tilastossa putosi Astraliksen Andreas “Xyp9x” Højsleth, jolla on pelattuna 1095 LAN-karttaa.

Kolmantena listalla on niin ikään tanskalainen pelaaja, Vitalityn Peter “dupreeh” Rasmussen, jolle on kertynyt 1051 LAN-karttaa.

Pariisin majoreiden viimeiset suljetut karsinnat alkavat LAN-turnauksina jo ensi viikolla. Varsinaiset majorit pelataan 8.–21. toukokuuta. CS:GO-historian viimeisten majoreiden jälkeen pelataan vielä IEM Dallasin huipputurnaus touko-kesäkuun vaihteessa ja IEM Kölnin turnaus kesä-heinäkuussa.

Hyvin todennäköistä siis on, että FaZen kapteeni karrigan säilyttää paikkansa CS:GO-historian eniten LAN-karttoja pelanneena pelaajana, sillä FaZe on mukana jokaisessa edellä mainitusta LAN-turnauksesta. Lisäksi Counter-Strike 2 julkaistaan kaikille pelattavaksi tulevana kesänä, joten CS:GO jäänee myös kilpapelaamisen osalta historiaan kesätauon aikana.

Lähde: HLTV | Kuva: ESL