SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Kärpät – KooKoo: Runsasmaalinen mittelö luvassa?
  • Toimitus

Kärpät – KooKoo: Runsasmaalinen mittelö luvassa?

julkaistu: 12.12.2018 14:50

KooKoo sai lauantaina vihdoin ketsuppipullon auki ja se lupailee hyvää illan vihjettä ajatellen. Edellisen kerran nämä kaksi kohtasivat Kouvolassa vain vajaa kaksi viikkoa sitten ja silloin vieraat olivat parempia lukemin 0-4. Nollille vieraat tuskin tänään kuitenkaan jäävät.

Maalissa aloittavat Juha Järvenpää ja Jussi Rynnäs. Kärpiltä on puolustaja Jani Hakanpää maajoukkueen matkassa. Molemmilla maalivahdeilla on alla muutama mielenkiintoinen peli. Järvenpää on päästänyt edelliseen kolmeen peliin peräti kymmenen maalia. Varsinkin tuo TPS-ottelu oli todella erikoinen. Järvenpäälle merkattiin vain yhdeksän torjuntaa ja kumpikin päästetyistä maaleista olisi ollut täysin otettavissa. KooKoo kuitenkin vei tuota ottelua täysin miten halusi.

Rynnäksen pelitahti on taas ollut ottelu viikossa. Kaksi edellistä onkin mennyt ihan mukiin, sillä juuri edellisessä KooKoo-kohtaamisesssa mies piti nollat ja HPK:ta vastaan päästi vain kaksi. Mutta tuota ennen edellinen kotipeli ei Rynnäkseltä mennyt purkkiin. Kärpät johti 5-1 HIFKiä, mutta helsinkiläiset karkasivat tuosta ottelusta pistesaaliin kanssa kotiin. Vaihtelevia ovat siis kärppäveskankin esitykset.

Lauantain Turun ottelu lupaa hyvää vieraille, mutta Kärpät ei kotiluolassaan koskaan helppo joukkue ole voittaa. Jotta tässä saataisiin yli 5,5 maalia tauluun, tarvitaan KooKoolta kahden maalin onnistumista vähintään. Eiköhän sellainen kuitenkin tänään nähdä, jos esitykset lauantaista eivät ole täysin romahtaneet.