SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Kärpät – HPK: Yskiikö pikkupetojen kone yhä?
  • Toimitus

Kärpät – HPK: Yskiikö pikkupetojen kone yhä?

julkaistu: 25.09.2018 15:02

Kärpät palaa Raksilaan kolmen vieraspelin jälkeen metsästämään kauden ensimmäistä kotivoittoaan.

Pikkupedot ovat pelanneet neljä äärimmäisen tasaista ottelua. Mestaruusviirin nostamisen krapulassa mestarit ottivat lukua avauspelissään KalPalta jatkoilla.

Reissupeleissä Kärpät kukisti Tepsin ja Jukurit vasta rankkareilla. SaiPaa vastaan nyhjättiin tehottomasti Sputnikin maalattua kertaalleen.

Kerho on puolestaan hävinnyt molemmat vieraspelinsä Tepsiä ja IFK:ta vastaan sekä kylvettänyt vastaavasti kotonaan Tapparaa ja Ässiä.

Kerho on ollut erityisen tehokas erikoistilanteissa, joissa se on iskenyt viisi seitsemästä varsinaisen peliajan osumastaan ylivoimalla.

Kerhon ykkössentteri Otto Paajanen nousi molemmilla osumillaan viime pelissä seuran sisäisen maalitilaston kärkeen laiturinsa Markus Nenosen kanssa.

Paajanen oli pelipäällä myös viime kaudella Oulun visiiteillään, missä sentteri tulitti kuudesta maalista neljä. Yhdessäkään noissa kolmessa kotipelissään ei Kärpät juhlinut.

Ottaen huomioon sen kakomisen myös alkukaudesta, voidaan sille povata sangen hankalaa iltaa myös tänään.

Kärppien tehot ovat kulminoituneet kaksikon Nicklas Lasu ja Mika Pyörälä henkilökohtaiseen osaamiseen, mikä sentään pitää sen ykkösnyrkit viriileinä.

Erityisplussaa tuo isännille Shaun Heshkan paluu askiin, mikä vahvistaa ainakin joukkueen ylivoimaa. Edellyttäen tietenkin, että rapakontakaisen reissun myötä pelaamattomuus ei ole tuonut liiaksi ruostetta mailan lapaan.

Annetaan vieraille tänään mahdollisuus haavoittuvia isäntiä vastaan.