SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Kärpäsestä härkänen? Smash-pelaajan laitteiston mäiskintä herätti keskustelua
  • Niko
    Nikkilä

Kärpäsestä härkänen? Smash-pelaajan laitteiston mäiskintä herätti keskustelua

julkaistu: 02.02.2023 16:38

E-urheilu voi tunnetusti nostaa tunteet varsin kuumiksi, etenkin jos pelissä on paljon, kuten turnauksen jatkopaikka tai mittavat palkintorahat. Tämä on tuttua myös taistelupeleissä, joissa yksin pelattavien otteluiden tappioita on vaikeampi olla ottamatta henkilökohtaisesti.

Viime kuussa pelattu Super Smash Bros. -turnaus, Genesis 9, on ajautunut juurikin tätä aihetta käsittelevän keskustelun keskelle. Kanadalainen, Team Liquidin riveissä pelaava Michael “Riddles” Kim putosi turnauksesta yllättävän aikaisin, kun tämän matka päättyi jo karsintojen alkupuolelle. Kim osoitti turhautumisensa varsin selvästi paiskaamalla ohjaimensa lattiaan.

Kim oli yksi turnauksen huomionarvoisimmista pelaajista. Tämä on rankattu maailman yhdeksänneksi parhaimmaksi Ultimate-pelaajaksi, ja voitti viime vuoden puolella esimerkiksi Path to Glory- ja Big House 10 –turnaukset.

Moni on kritisoinut Kimin käytöstä, pitäen sitä epäammattimaisena. Tilannetta ei auta se, että Kimin vastustaja Nassim “Leon” Laib osoitti selvästikin sympatiaa hävinnyttä kilpatoveriaan kohtaan,

Samalla monet Smash-pelaajat ovat kuitenkin puolustaneet Kimiä sanoen, ettei tämän tunteikas reaktio ole lainkaan epätavallista taikka huomionarvoista.

Kim itse on niin ikään puolustanut käytöstään, ja sanonut keskittyvänsä itsensä parantamiseen, jahka tämä on toipunut koronainfektiostaan.

Lähde: Dexerto Kuvalähde: Nintendo