SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Karhut-TPS: Rutiinivoiton tuoksua osa 2
  • Niko
    Mikkonen

Karhut-TPS: Rutiinivoiton tuoksua osa 2

julkaistu: 09.02.2019 15:32

Sarjan kakkossijaa jahtaava TPS matkaa Porin Urheilutalolle Karhujen kestittäväksi. TPS otti eilen SPV:stä tärkeän voiton. Karhut puolestaan on viiden ottelun tappioputkessa. Teorissa Koovee voi vielä heidät ohittaa, mutta tämä on hyvin epätodennäköistä, sillä eroa viimeiseen sijaan on kuitenkin jo seitsemän pistettä.

Karhujen ainoa merkittävä poissa olo on joukkueen sisäisen pistepörssin kakkonen Ville-Tapani Salonen. TPS on viisikkopelissä kuitenkin yksi liigan parhaita, niin Salosen poissaololla ei ole oikeastaan merkitystä. Tasoero on yksinkertaisesti näiden kahden joukkueen välillä liian suuri.

TPS on voittanut “vain” puolet edellisestä neljästä ottelustaan. Tappiot tulivat Classicille (2-0) ja EräViikingeille (6-5). Turkulaiset tulevat tämän pelin voittamaan ilman ihmeellisyyksiä. Steelers kohtaamisesta on varmasti opittu ettei kaikkea tarvitse tehdä hankalimman kautta. TPS ottaneekin muutaman maalin johdon suhteellisen nopeasti, jonka jälkeen voidaan ottaa hieman jalkaa kaasulta. Onhan heillä kuitenkin keskiviikkona edessä tärkeä reissu Espooseen Oilersin vieraaksi.

Karhut tuskin tulevat montaa osumaa saamaan aikaiseksi ja TPS tyytyneen rutiinivoittoon numeroiden kaunistelun sijaan pienen otteluruuhkan vuoksi. Kaiken kukkuraksi 8/10 TPS:n edellistä peliä on päättynyt alle kahteentoista tehtyyn maaliin. Lapulle siis bookereiden mielipiteitä jakavaa underia.