SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Kansas City Chiefs – Los Angeles Chargers: AFC Westin kärkikamppailu

julkaistu: 13.12.2018 16:24

AFC Westin kärkikamppailu käydään yöllä. Voitolla Chargers lukitsee itsensä playoffeihin ja teoriassa vielä taistelee koko AFC:n ykköspaikasta. Vaikka Chiefs tämän häviäsi, ei Chargers vielä kuitenkaan nouse divisioonan ykköseksi, vaan kahdella viimeisellä viikolla Chiefsin pitäisi vielä hävitä yksi ottelu.

Chargers on ollut viimeajat todella hyvä ja se onkin hävinnyt vain yhden ottelun viimeisestä kymmenestä mittelöstään. Eipä sillä, Chiefsillä on koko kaudelta kaksi tappiota. Viime viikon sunnuntaina joukkue kuitenkin pelasi todella raskaan pelin Baltimore Ravensia vastaan ja oli jopa hävitä ottelun. QB Patrick Mahomesin loistavat esitykset ottelun lopussa toivat kuitenkin jatkoaikavoiton Chiefsille.

Chargers lähtee otteluun kohtuullisen terveellä nipulla. Chiefs vastaavasti ei ole ilmoittanut tällä viikolla loukkaantumisia. Näin lopussa kautta neljän päivän huili on todellakin vähän ja tämä sataa vieraiden laariin.

Viime sunnuntaina Chiefs oli ongelmissa Ravensin puolustusta vastaan. Hieman paremmalla pelinrakentajalla Ravens olisi voittanut tuon ottelun. Lamar Jackson heitti vain hieman yli puolet heitoista perille ja jaardeja hän sai ilmassa kasaan vain 147. Nyt vastassa on yksi koko NFL:n parhaita ja aliarvostetuimpia pelinrakentajia. 15. kauttan pelaava QB Philip Rivers on heittänyt tällä kaudella jo yli 3600 jaardia ja 29 touchdownia. Chiefsin puolustusta vastaan on tehty huolettavan paljon pisteitä ja helppoa ei tule tänäänkään.

Chargersin puolustuksen on syytä onnistua tässä ottelussa, tai matsi repee heti alussa käsiin. Ottelun pisteraja on hilattu 53 pintaan ja se on tarpeeksi lähellä todellista, että siitä löytyisi pelattavaa. Ottelun panokset, Chiefsin puolustuksen ja tasoituksen huomioon ottaen, on tässä ottelussa ehdottomasti vieraiden +3,5 pisteen tasoitus pelaamisen arvoinen. Ei olisi täysin erikoista, vaikka Chargers hoitaisikin tämän ottelun.