SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Kansas City Chiefs – Indianapolis Colts: Divisioonakierros alkaa!

julkaistu: 12.01.2019 15:49

Playoffien Divisional Round alkaa. Colts pelasi todella loistavan pelin viime viikolla Houston Texansia vastaan ja nyt vastassa on Chiefs. Toisen vuoden QB Patrick Mahomes on ylittänyt tällä kaudella kaikki mahdolliset odotukset ja johdatti joukkueensa AFC:n ykköseksi. Nyt kuitenkin vastassa on kokenut QB ja kyseessä on Mahomesin ensimmäinen playoff-startti.

Varsinkin viime viikolla nähtiin kokemuksen tärkeys. Houston ja Ravens jäivät otteluissaan aivan telineisiin ja varsinkin QB-osastolta nähtiin selkeitä virheitä. Chiefs on kuitenkin ollut tällä kaudella todella hyvä ja tästä syystä joukkue onkin selkeä suosikki otteluun. Ei kuitenkaan olisi kovinkaan erikoinen tempuas, jos Colts jatkaisi tästä. Varsinkin loppukaudesta Chiefs ei pelannut enää sillä tasolla, mitä siltä nähtiin alkukauden puolella.

Varsinkin RB Kareem Huntin turpaanvetohässäkästä johtuneet potkut ovat syöneet Chiefsin juoksuhyökkäyksen käytännössä nollaan. Spencer Ware ei todellakaan ole saman tasoinen keskushyökkääjä. Vielä kun miehellä on takareiden kanssa ongelmia, tullaan varmasti paljon heittävä Chiefs tänään kentällä.

Chiefs on kuitenkin painettu tähän otteluun meidän papereissa liian suureksi suosikiksi. Edellämainittuen faktojen takia on helppo löytää jopa Colts tästä voittajaksi. Viime viikolla Colts teki tarvittavan ja käytännössä jo ekalla puoliskolla tappoi pelin kokonaan. Chiefsiltä on kuitenkin nähty hienoja nousuja lopussa tällä kaudella.

Meidän papereissa tämän pelin pitäisi oikeasti olla tasabookki. Tästä syystä viiden ja puolen pisteen tasoitus on yksinkertaisesti liikaa. On vaikea nähdä kotijoukkueen karkaavan tässä ottelussa. Coltsin pelinrakentaja Andrew Luck on ehdottomasti koko NFL:n kärkikymmenikköön kuuluva pelinrakentaja. Coltsin pelisuunnitelma on varmasti pitää Chiefsin hyökkäys pois kentältä mahdollisimman paljon. Jos Colts ei menetä hyökkäyksessä palloja, ei tässä pelissä välttämättä juhlita kovinkaan paljon pisteillä.