SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Kansas City Chiefs – Arizona Cardinals: Pisteitä luvassa

julkaistu: 11.11.2018 14:17

Tämän päivän ensimmäinen NFL poimintamme osuu Kansas Cityyn ja Arrowhead Stadiumille, jossa mittaa toisistaan ottavat Chiefs ja Cardinals. Kansasissa on tänään ottelun aikaan suunnilleen kolme lämpöastetta, olematon tuuli ja sateenmahdollisuuskin on juuri nollan prosentin ylitse. Eli sää ei tule ottelua sotkemaan. Etukäteen ajateltuna tämä ottelu tulee olemaan kotijoukkueen juhlaa ja emmem mekään lähde tässä mustaa valkoiseksi maalaamaan, vaan uskomme myös kotijoukkueen laittavan kasan pisteitä taululle.

Kotijoukkue on tällä kaudella ollut aivan karmeassa iskussa. Edestä on pudonnut joukkueita yksi kerrallaan ja varsinkin hyökkäys tuntuu tekevän yli kolmekymmentä pistettä joka ottelussa, vaikka eivät haluisikaan. Patrick Mahomesin johtama hyökkäys on ollut täysin pysäyttämätön ja mies onkin nakannut jo 29 TD:tä näytille tähän mennessä. Kopittajista Hill ja Kelce ovat molemmat napanneet yli 700 jaardia jo ja pojat ovat yhteensä kopitelleet 13TD:tä. Myös juoksija Kareem Hunt on taikonut seitsemän TD:tä ja melkein 700 juoksujaardia jo tälle kaudelle. Voisinkin hyvällä omallatunnolla väittää, että tällä joukkueella on sarjan paras hyökkäys tällä hetkellä, jossa leveyttä ja vaaraa löytyy joka puolelta kenttää.

Arizonan pallosta huolehtii joko Josh Rosen tai Sam Bradford. Syynä siihen, että ei oikein osaa veikata kumpi aloittaa on se, että molemmat ovat pelanneet todella heikosti. Tosin huonoa suorittamista on nähty aivan koko joukkueelta ja pleijariunelma onkin jo myyty tässä vaiheessa kautta. Tämän vuoksi itse toivoisin näkeväni kentällä rookie Rosenin, koska aina on mukavampi katsella kentällä tulevaisuutta kuin menneisyyttä. Kopitusosastolla joukkueen kärkeä ovat olleet Kirk ja Fitzgerald, jotka ovat napanneet ainoina pelaajina joukkueessa yli 300 jaardia. Myös juoksupuolella tarvittaisi vähän enemmän suoritustasoa, sillä David Johnsonin tämän kauden taso ei ole ollut kyllä tähän sarjaan riitäävää. Joka tapauksessa Arizona pelaa jatkossa paineettomia otteluita ja joukkueella on kyllä potentiaalinen mahdollisuus parantaa otteitaan.

Joka tapauksessa kun kotijoukkueen hyökkäys on aivan jäätävä ja vieraat pystyvät myös varmasti suorittamaan jotain vastustajan ei aivan niin lujaa puolustusta vastaan, niin kyllä me uskomme tänään viihdyttävään otteluun, missä pisteitä tulee kyllä varmasti kokolailla paljon.