SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Kaksi suomalaista CS:GO-pelaajaa tauolle
  • Juuso
    Syngelmä

Kaksi suomalaista CS:GO-pelaajaa tauolle

julkaistu: 29.03.2023 15:51

Kaksi suomalaista CS:GO-pelaajaa ovat ilmoittaneet jäävänsä tauolle. Viimeisimpänä HAVU:n CS:GO-kokoonpano edustanut Jarkko “spargo” Rahja kertoo kirjeessään jäävänsä tauolle kilpailullisesta CS:GO:sta stressin ja mielenterveysongelmien takia.

Spargo kertoo, ettei hänellä ollut ensimmäistä kertaa halua liittyä uuteen joukkueeseen HAVU:n jälkeen. Spargo kertoo kirjeessään, ettei hän ole tyytyväinen suoritukseensa HAVU:ssa. Hän pohtii asettaneensa itselleen liian suuria paineita, jotka ovat vaikuttaneet hänen suorituksiinsa negatiivisesti.

— Erehdyin myös lukemaan sosiaalisen median kommentteja, spargo harmittelee.

Spargo ei ole varma tuleeko koskaan jatkamaan uraansa CS:GO-ammattilaisena. Hän kertoo kuitenkin pelaavansa tulevaisuudessa avoimia karsintoja sekalaisten kokoonpanojen kanssa pitääkseen hauskaa.

Spargon englanninkielisen kirjeen voit lukea täältä.

Tauostaan ilmoitti myös SJ:tä ja ENCE:äkin urallaan edustanut Tuomas “SADDYX” Louhimaa. SADDYX kertoo kirjeessään, ettei hän tunne enää samanlaista poltetta ja motivaatiota CS:GO:ta kohtaan kuin aikaisemmin.

Hän luottaa palaavansa Counter-Strike 2 -ammattilaiseksi, mutta ei aseta itselleen aikarajaa tai paineita paluun suhteen. SADDYX aikoo Spargon tapaan keskittyä toistaiseksi elämän muihin asioihin, kuten opiskeluun ja työntekoon.

SADDYX:in kirjeen voit lukea täältä.

Lähteet: SADDYX ja spargo | Kuva: Spargo