SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Kaksi CS:GO-tähteä sairaalaan – “lomani on hieman erilainen”
  • Sauli
    Rautiainen

Kaksi CS:GO-tähteä sairaalaan – “lomani on hieman erilainen”

julkaistu: 30.07.2021 18:00

Kaksi CS:GO-maailman kärkinimeä ilmoitti tällä viikolla olevansa sairaalassa.

Ensin brasilialainen kaksinkertainen major-voittaja Gabriel “FalleN” Toledo ilmoitti Twitter-tilillään olevansa sairaalassa munuaiskivien vuoksi. Munuaiskivien oireena on yleensä äkillisesti alkava kova kipu jommallakummalla puolen alaselkää tai alavatsaa.

Nykyään Liquidia edustava FalleN on yksi CS-maailman tunnetuimpia kasvoja. Hän sai nopeasti paremman voinnin toivotuksia faneilta. Alkuperäisestä postauksesta on tykännyt jo yli 20 tuhatta ihmistä.

Ikäville uutisille tuli jatkoa eilen, kun Vladislav “nafany” Gorshkov ilmoitti Instagram-tilillään olevansa niin ikään sairaalassa. Tarkkaa syytä sairaalassa oleiluun ei postauksessa kerrottu, mutta nyt jo poistuneen Instagram story -postauksen letkuja ja sairaalasänkyä näyttäneen valokuvan yhteyteen oltiin lisätty kuvateksti venäjäksi:

“Lomani on hieman erilainen :D”, Nafany kirjoittaa.

(Voit katsoa alkuperäisen postauksen täältä.)

Nafany edustaa Gambitia, joka on tänä keväänä noussut CS:GO:n yhdeksi tämän hetken parhaimmista joukkueista.

Molempien tähtien sairastumisen ajoitus on kaksiteräinen miekka. CS:GO-pelaajat nauttivat paraikaa kesälomistaan, joka päättyy elokuussa alkavaan uuteen ESL Pro League -kauteen. Molemmat siis eivät onnekseen sairastuneet kesken suuren turnauksen, mutta toisaalta nyt loma menee sairastellessa.

Kuva: Nafany Twitter, FalleN Twitter

Tuoreimmat uutiset: