SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
“Kaikella on loppunsa” — Tähtipelaaja jättää G2:n viiden vuoden jälkeen
  • Saara
    R

“Kaikella on loppunsa” — Tähtipelaaja jättää G2:n viiden vuoden jälkeen

julkaistu: 30.10.2022 19:55

Kukoistettuaan G2 Esportsin riveissä viiden vuoden ajan Jankos on nyt virallisesti jättänyt joukkueen taakseen. Huhut ehtivät liikkua jonkin aikaa, kunnes tähtipelaaja päätti itse vahvistaa tiedon.

Organisaatioiden tavallisesti julkaiseman lyhykäisen tiedotetwiitin sijaan Jankos koosti videon, jolla tiivisti G2-vuosiensa vaiheet ja pohti joukkueen viimeaikaisia hankaluuksia, jotka olivat osittain koronan ansiota.

Jankosin mukaan päätös olla jatkamatta tiimissä ensi vuonna ei ollut lähtöisin hänestä. Pikemminkin G2 aikoo lähteä vuoteen 2023 uuden junglerin kera. Jankos ei siis ole jäämässä eläkkeelle.

Vuosien mittaan Jankos muodostui keskeiseksi osaksi G2:n LoL-tiimin olemusta. Tärkeässä MSI-voitossa vuonna 2019 ja useissa eurooppalaisissa ja kansainvälisissä otteluissa puolalaispelaajalla on ollut tärkeä rooli, erityisesti caPsin ja Perkzin rinnalla.

Videollaan Jankos vaikutti pitävän G2:n jatkosuunnitelmaa järkiratkaisuna ja oman uransa jatkon kannalta jopa hyödyllisenä. Jäljellä olevien pelivuosiensa aikana hän on aikeissa pelata parasta League of Legendsiään. Muutamia kisavuosia 27-vuotiaalla huippujunglerilla toki on vielä jäljellä. Muttei määrättömästi.

– Kaikella on loppunsa, Jankos totesi videollaan.

Niin myös hänen urallaan ennen pitkää. G2-ajan päätyttyä päättyivät Jankosin mukaan hänen elämänsä parhaat vuodet. Muttei ura, vielä.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Colin Young-Wolff / Riot Games