SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Kahden suomalaispelaajan edustama CS2-organisaatio konkurssiin – Paavo “podi” Heiskanen palaa ENCE:en
  • Juuso
    Syngelmä

Kahden suomalaispelaajan edustama CS2-organisaatio konkurssiin – Paavo “podi” Heiskanen palaa ENCE:en

julkaistu: 25.03.2024 19:13

ENCE Academyn Paavo “podi” Heiskanen sai upean tilaisuuden näyttää osaamistaan kansainvälisen joukkueen riveissä, kun Sprout hankki hänet lainalla CS2-kokoonpanoonsa lauantaina 16. maaliskuuta.

Heiskasen epäonneksi Sprout julkaisi kuitenkin tänään pitkän artikkelin, jossa organisaatio kertoo lakkauttaneensa CS2-joukkueen toiminnan taloudellisten ongelmien vuoksi.

ENCE on vahvistanut, että Heiskanen pelaa jäljellä olevat viralliset ottelut entisen Sprout-kokoonpanon kanssa ja palaa sen jälkeen etuajassa ENCE Academyyn.

Samaan syssyyn ilman joukkuetta jää Aleksi “millert” Lehtopuu, joka oli osa Sproutin akatemiajoukkuetta, Sprout Academya.

– Nykyinen liiketoimintamallimme ei kasva riittävän terveesti ja kestävästi, artikkelissa todetaan.

Artikkelin mukaan Sproutin talous on kärsinyt lukuisista pelaajavaihdoista. Kun joukkueen kokoonpanoa on jouduttu rakentamaan monta kertaa uudelleen, ovat rahat lopulta palaneet loppuun.

Sprout nostaa esiin viime kuukausina esiin nousseen ongelman. Turnauksiin on todella vaikea päästä, ellei sinulla ole rahaa tai kumppanisopimusta. Kun turnauksiin on entistä vaikeampi päästä, vaikeutuu pienempien organisaatioiden ja joukkueiden taloustilanne entisestään.

Kuva: ENCE Lähde: Sprout