SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Kahdella CS:GO-tähdellä koronavirustartunta — Joukkue perui harjoitukset
  • Sauli
    Rautiainen

Kahdella CS:GO-tähdellä koronavirustartunta — Joukkue perui harjoitukset

julkaistu: 31.08.2020 12:00

Koronavirus näyttäytyy esportissa tapahtumien perumisen ja uudelleen suunnittelun lisäksi myös konkreettisina sairastumistapauksina. Tällä viikolla brasilialainen joukkue Imperial ilmoitti peruvansa harjoitusleirin Serbiaan kahden sen pelaajan koronatartunnan vuoksi.

Uutissivusto Globo Esporten mukaan pelaajat Lincoln “fnx” Lau ja Lucas “LUCAS1” Teles ovat saaneet koronavirustestistä posiitiviset tulokset. Molemmat ovat tunnettuja kasvoja CS:GO-yhteisössä.

Molemmat tunnettuja pelaajia

Fnx oli osana Luminosity Gamingia ja sittemmin SK Gamingia, joka voitti kaksi major turnausta vuonna 2016. Persoonallisena ja äkkipikaisena tunnettu brasilialainen on tehnyt useita paluita CS-pelikentille usein menestyvin seurauksin. Hänestä onkin luotu tunnettu meemi “No fnx no major”, joka on piikki entisille joukkuetovereille, jotka fnx:n lähdettyä joukkueesta eivät ole onnistuneet uusimaan menestystä.

LUCAS1 on vastaavasti äkkipikaisena, mutta äärimmäisen taitavana tunnettu pelaaja. Ennen Imperialia hän pelasi mm. viime vuoden heinäkuusta joulukuuhun MIBR joukkueessa, jonka runko koostuu aiemmin mainituista Luminosity Gamingin ja SK Gamingin kokoonpanoista.

Ajankohta huolestuttava ajatellen majoria

Niin LUCAS1 kuin Fnx liittyivät Imperialiin vasta pari kuukautta sitten. Joukkue ei ole saanut juurikaan kunnon harjoitteluaikaa ennen ratkaisevaa, viimeistä ESL One: Rio Major -karsintarturnausta. Majorin kutsut jaetaan perustuen kolmen karsintaturnauksen kautta ansaittuihin pisteisiin, jonka Etelä-Amerikan tilastoissa Imperial on nyt kolmantena ennen viimeistä tapahtumaa. Etelä-Amerikasta turnaukseen kutsutaan vain yksi joukkue, joten harjoitusaika Imperialille olisi varmasti kelvannut.

Fnx ja LUCAS1 ovat tiedotteen mukaan molemmat tunteneet itsensä terveiksi huolimatta koronavirustartunnasta.

Lähde: HLTV Kuva: fnx