SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Kahdeksan vuoden tauko ja paluu huipulle – saffeen poikkeuksellinen CS-kilpaura
  • Saara
    R

Kahdeksan vuoden tauko ja paluu huipulle – saffeen poikkeuksellinen CS-kilpaura

julkaistu: 03.04.2022 16:00

Brasilialaisen Rafael “saffee” Costan CS:GO-urakehitys on jokseenkin poikkeuksellinen. Huolimatta kahdeksan vuoden kilpailutauosta on hän nyt 27-vuotiaana huipulla.

Helmikuun lopulla päättyneessä IEM Katowicessa saffee kertoi Pley.gg:lle lopettaneensa taannoin pelaamisen keskittyäkseen esimerkiksi opiskeluun. Siihen mennessä CS-kokemusta oli kertynyt pari vuotta 1.6. versiossa. Palattuaan skeneen vuosien jälkeen, saffee hankki kisakuntonsa takaisin reippaaseen tahtiin katsomalla demoja ja pelaamalla FPL:ää.

Aiemmin tänä vuonna saffeen unelmat toteutuivat, kun hän liittyi Brasilian huippujoukkueeseen FURIAan. Tätä ennen hän on viimeksi kisannut paiN-tiimissä, joka oli hänen ensimmäinen kovan tason CS-joukkueensa kahdeksaan vuoteen. AWP-pelaajan paluu huipputasolle oli siis sangen vauhdikas.

“Olen työskennellyt todella kovasti ollakseni täällä – siinä se”, hän kiteytti.

FURIA pelaa tällä hetkellä ESL Pro Leaguessa, ja on edennyt lohkovoitollaan suoraan puolivälieriin – menestystä on siis jo lyhyessä ajassa napsittu. saffee odottaa voivansa antaa joukkueelleen paljon, kunhan on ensin täydellisesti sopeutunut sen vikkelään pelityyliin.

Lähde: Pley.gg
Kansikuva: FURIA