SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Jyväskylässä järjestetään huikea LAN-pelitapahtuma – Mukana kaikille avoin CS:GO- ja LoL-turnaus
  • Sauli
    Rautiainen

Jyväskylässä järjestetään huikea LAN-pelitapahtuma – Mukana kaikille avoin CS:GO- ja LoL-turnaus

julkaistu: 28.03.2023 22:00

Jyväskylässä järjestetään 14.–16. huhtikuuta Stage142 -LAN-tapahtuma! Alueen perinteisimmät lanit järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksen ruokalassa, osoitteessa Rajakatu 35. Tapahtuma järjestetään talkoovoimin, ja Pelaajatcom on mukana turnauksien tuotepalkintojen osalta. Paikkasi voit varata heti tämän linkin takaa.

Stagen sydän on parinsadan konepaikan pelialue, jonne ovat tervetulleet kaikenlaiset pelaajat ja pelaamisesta kiinnostuneet itsekseen tai porukalla.

“Laneilla yhteisöllisyys korostuu kaikkien ollessa samassa tilassa pelaamassa; uuden pelikaverin voi löytää vierestä tai laneilla käytössä olevan Discord-kanavan kautta! Turnauksiin ei tarvitse olla valmista joukkuetta vaan tiimikaverit voi löytää paikan päältä.

Tapahtumassa myös järjestetään pienempiä turnauksia lanittajien toiveiden mukaisesti. Expo-alueella järjestetään yhteisiä haastekisoja lauantaina joihin osallistuminen onnistuu niin kävijöiltä kuin lanipaikan lunastaneiltakin!” Kertoo Jyväskylän e-urheiluseuran puheenjohtaja Elmo Hämäläinen.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Kaikki löytyy läheltä

Stage on LAN-tapahtumana vaivaton osallistujille. Tapahtumapaikka sijaitsee aivan Jyväskylän keskustan ja sen palveluiden lähellä. Itse Stage 142 -alueelta löytyvät nukkumatilat, parkkipaikka ja suihkut.

Heti etuovella vastaan tulee kumppaneiden järjestämä expo-alue, jossa voi kokeilla monia hauskoja aktiviteetteja, kuten ajosimulaattoreita, virtuaalitodellisuutta ja lautapelejä. EXEN Esports järjestää myös jännittäviä pelihaasteita kaikille lanittajille. Expo on auki lauantaina kello 12-20.

Ruokaa tarjoaa koko viikonlopun pidennetyillä aukioloajoilla Juvenes-ravintola, jonka menulta löytyy 7,45 eurolla edullista ja hyvää lanisapuskaa. Tapahtumapaikalta löytyy lisäksi kahvila ja itsepalvelukioski.

Turnaukset

Stagella on mukana turnauksia suosituista peleistä, kuten Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends ja Pro Pilkki 2. CS:GO- ja LoL-turnauksissa on molemmissa 500 euron rahapalkinto, mikäli joukkueita osallistuu tarpeeksi.

Counter-Strike-turnauksessa kaikkien osallistujien tulee olla paikan päällä laneilla. Rahapalkintoon vaaditaan neljä turnaukseen osallistuvaa joukkuetta. Voittajajoukkue saa lisäksi Exen Esportsin tarjoaman bootcamp-illan (arvo 300e). CS:GO-turnaukseen voi ennakkoilmoittautua tästä linkistä.

League of legends -turnauksen osalta riittää, että laneilla on vähintään kaksi (2) joukkueen jäsentä. Rahapalkintoon vaaditaan viisi turnaukseen osallistuvaa joukkuetta. Voittaja ansaitsee lisäksi Digi & Game Centerin tarjoaman saunaillan (arvo 250e). LoL-turnaukseen voi ennakkoilmoittautua tästä linkistä.

Pro Pilkki 2 -turnaukseen ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jes, mistä liput?

Tapahtumaan on saatavilla neljää erilaista lippuvaihtoehtoa, joista voi valita itselleen sopivimman. Vaihtoehdoista löytyy esimerkiksi pelkkä kävijälippu, jos haluaa vain käydä aistimassa tunnelmaa tai vierailla expo-alueella. Lisäksi löytyy paikkalippuja omalle tietokoneelle, mutta myös vuokrattava konepaikka kaikkine tarvikkeineen, jos tulee vaikkapa kauempaa tai ei omista tietokonetta.

Tutustu eri lippuvaihtoehtoihin ja ohjelmaan Stage142-sivuilta. Liput kannattaa ostaa nopeasti, sillä paikkoja on rajallinen määrä.

Kuva: Stage142