SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jyväskylän Amk:n JamkGO kruunattiin CS:GOn opiskelijoiden eSM-kisojen mestariksi
  • Niko
    Nikkilä

Jyväskylän Amk:n JamkGO kruunattiin CS:GOn opiskelijoiden eSM-kisojen mestariksi

julkaistu: 30.10.2019 12:00

CS:GOn opiskelijoiden eSM-kisat huipentuivat viime viikonloppuna järjestetyssä Insomnia-tapahtumassa Porissa. Turnauksen järjestäjinä toimivat e-urheiluseura 100k esports ja Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO. Online-karsinnoista Insomniaan eteni kaikkiaan 16 osallistujajoukkueesta neljä,  jotka olivat:

  • Vantaan ATK (Metropolia ammattikorkeakoulu)
  • JamkGO (Jyväskylän ammattikorkeakoulu)
  • Helga esports (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu)
  • HANAA (Metropolia ammattikorkeakoulu)

Lohkovaiheen jälkeen turnauksen semifinaaleissa kohtasivat JamkGO ja Helga esports sekä Vantaan ATK ja HANAA. Näistä finaaliin jatkoivat JamkGO (tuloksella 2-0) ja Vantaan ATK (tuloksella 2-0), kun taas Helga esports ja HANAA joutuivat tyytymään pronssiotteluun.

Sekä finaali että pronssiottelu olivat varsin selkeitä pelejä. JamkGO nousi finaaliottelun voittoon erätuloksella 2-0 ja Helga esports kaappasi itselleen pronssimitalin identtisin 2-0 luvuin.

“Toistamiseen nyt järjestetty turnaus on lunastanut paikkansakorkeakoulujen parissa erittäin hyvin. Turnaus täyttyi nopeasti ja lähetyksissä oli mukavasti seuraajia sadan katsojan molemmin puolin.Y leisesti ottaen korkeakoulujen esports-toiminta ja elektroniseen urheiluun keskittyvät kerhot ovat lisääntyneet, joten mikä sen hienompaa. Yhteisöllinen verkkopelaaminen on aina ollut 100k:n ytimessä – tämä on juuri sitä!” kommentoi 100K Esportsin Joel “NatoGandalf” Kuusisto.

Lähde: 100K Esports Kuvalähde: 100K Esports